Mediation reeks 4 - Juridische aspecten van mediation

Mediation reeks 4 - Juridische aspecten van mediation - Eva Schutte | Tiliboo-afrobeat.com

...che aspecten van mediation 4e druk is een boek van Eva Schutte uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... Training: Tuchtrecht en Juridische aspecten van mediation ... ... . ISBN 9789012398855 Mediationreeks Deel 4 Juridische aspecten van mediation In de Mediationreeks worden verschillende elementen van mediation in afzonderlijke delen behandeld. Op zoek naar artikelen van Mediation Reeks? Artikelen van Mediation Reeks koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Juridische aspecten van mediation is onderdeel van de Mediationreeks. Die reeks behandelt in afzonderlijke delen verschillende elementen van mediation. De inho ... bol.com | Mediation Reeks artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . Die reeks behandelt in afzonderlijke delen verschillende elementen van mediation. De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorieontwikkeling en richt zich vooral op de relevantie voor de praktijk. Juridische aspecten van mediation geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die in theorie en praktijk kunnen rijzen over de juridische k...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Schutte
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mediation reeks 4 - Juridische aspecten van mediation.pdf

OMSCHRIJVING

Juridische aspecten van mediation geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die in theorie en praktijk kunnen rijzen over de juridische kanten van mediation. Zo komen de mediationovereenkomst en de vaststellingsovereenkomst uitgebreid aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor onder meer de vertrouwelijkheid, de aansprakelijkheid en het klacht- en tuchtrecht. Het boek is in toegankelijke stijl geschreven en geïllustreerd met tientallen voorbeelden en recente jurisprudentie. Kennis van dit boek vormt bovendien een basis voor het theorie-examen ten behoeve van de registratie als mediator. Eva Schutte heeft zich als mediator volledig toegelegd op zakelijke mediation. Zij was jarenlang als advocaat-partner verbonden aan een groot advocatenkantoor. Sinds 2011 is zij mede-oprichter/partner van ReulingSchutte, een nichekantoor op het gebied van zakelijke ADR. Jacqueline Spierdijk, eveneens oud-advocaat, begeleidt sinds 1998 als mediator partijen in commerciële en bestuurlijke geschillen. Zij is daarnaast trainer in conflicthantering, schriftelijke communicatie en beroepsvaardigheden voor advocaten en mediators. Juridische aspecten van mediation is onderdeel van de Mediationreeks. Die reeks behandelt in afzonderlijke delen verschillende elementen van mediation. De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorieontwikkeling en richt zich vooral op de relevantie voor de praktijk.

Wil je het boek lezen?Mediation reeks 4 - Juridische aspecten van mediation in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Schutte. Lezen Mediation reeks 4 - Juridische aspecten van mediation Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN