Maancake & Jasmijn

Maancake & Jasmijn - Maria Lam | Tiliboo-afrobeat.com

... & Jasmijn - 100 geheime recepten van Chinese moeders is een uniek kook- en verhalenboek waarin de persoonlijke verhalen en lievelingsgerechten van twintig Chinese Nederlanders en hun moeders centraal staan ... MAANCAKE en JASMIJN - Kookboeken - Marktplaats.nl ... . Authentieke recepten, afkomstig uit alle windstreken van China, worden vervlochten met culinaire herinneringen. Maancake & Jasmijn is het type kookboek dat je ook prima in bed kan lezen onder een stapel dekens met een kan thee en een kommetje kokospudding of plakje mangocake. Naast de 100 geheime familierecepten vind je er ontroerende verhalen over moeders die van alles en nog wat achter lieten om een nieuw leven op te bouwen in Nederland. Maancake & Jasmijn. Liefde voor je fa ... Maancake & Jasmijn - Julie NG, Maria Lam - - Kookboeken ... ... . Naast de 100 geheime familierecepten vind je er ontroerende verhalen over moeders die van alles en nog wat achter lieten om een nieuw leven op te bouwen in Nederland. Maancake & Jasmijn. Liefde voor je familieleden toon je in de keuken en dat is zeker zo binnen de Chinese cultuur. Chinezen vragen dan ook vaak niet hoe het met je gaat, maar of je al gegeten hebt. Maancake & Jasmijn - 100 geheime recepten van Chinese moede...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Lam
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Maancake & Jasmijn.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is het geheim van een heerlijke noedelsoep? Wanneer eet je Chinese maancakes? Welke verschillende dumplings zijn er en hoe vouw je ze? Wat is het lievelingsgerecht van theesommelier Amanda Yiu en hoe maak je het prijswinnende dessert van chefkok Eveline Wu?Maancake & Jasmijn - 100 geheime recepten van Chinese moeders is een uniek kook- en verhalenboek waarin de persoonlijke verhalen en lievelingsgerechten van twintig Chinese Nederlanders en hun moeders centraal staan. Authentieke recepten, afkomstig uit alle windstreken van China, worden vervlochten met culinaire herinneringen. Samen vormen ze dit heerlijke naslagwerk, en een ode aan alle Chinese moeders in Nederland.

Wil je het boek lezen?Maancake & Jasmijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Lam. Lezen Maancake & Jasmijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN