Het innovatiedilemma

Het innovatiedilemma - Clayton M. Christensen | Tiliboo-afrobeat.com

...innovatiedilemma laat Clayton Christensen overtuigend zien dat succesvolle bedrijven ten onder kunnen gaan, juist omdat ze alles goed doen - voor hun bestaande klanten ... Het innovatiedilemma | Christensen | 9789047008149 | Businezz ... . Ze worden links en rechts ingehaald door nieuwkomers die, met aanpassingen aan de technologie of dienst, nieuwe klanten weten te vinden. Het innovatiedilemma is 'een waarschuwing voor ondernemers die zich onverslaanbaar achten - en een bron van inspiratie voor hen die klaarstaan om ze te verslaan'. 'De bijbel van Silicon Valley.' - Bloomberg Businessweek 'Beschrijft een probleem dat bijna alle succesvolle bedrijven zullen krijgen. Geschreven bij Het innovatiedi ... Het innovatiedilemma van gevestigde bedrijven ... . 'De bijbel van Silicon Valley.' - Bloomberg Businessweek 'Beschrijft een probleem dat bijna alle succesvolle bedrijven zullen krijgen. Geschreven bij Het innovatiedilemma. Boeiend boek waarin een onderzoek naar succes en falen van bedrijven met betrekking tot innovatie helder geanalyseerd worden. Naast het opgebouwde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Clayton M. Christensen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het innovatiedilemma.pdf

OMSCHRIJVING

In Het innovatiedilemma laat Clayton Christensen overtuigend zien dat succesvolle bedrijven ten onder kunnen gaan, juist omdat ze alles goed doen - voor hun bestaande klanten. Ze worden links en rechts ingehaald door nieuwkomers die, met aanpassingen aan de technologie of dienst, nieuwe klanten weten te vinden. Denk aan Apple en Tesla, die respectievelijk de telefoon- en auto-industrie op hun kop zetten.Geroemd door onder anderen Steve Jobs, Jeff Bezos en Malcolm Gladwell toont dit boek wat een bedrijf kan doen om disruptieve veranderingen een stap voor te blijven. Het innovatiedilemma is 'een waarschuwing voor ondernemers die zich onverslaanbaar achten - en een bron van inspiratie voor hen die klaarstaan om ze te verslaan'.

Wil je het boek lezen?Het innovatiedilemma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clayton M. Christensen. Lezen Het innovatiedilemma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN