Harry Bannink, toonzetter

Harry Bannink, toonzetter - Ton Ouwehand | Tiliboo-afrobeat.com

...ist Ton Ouwehand publiceerde in 2017 een duo-boek over Harry Bannink ... Broekhuis | Harry Bannink, toonzetter, Ton Ouwehand ... . Deel 1, Niemand zo aardig als hij, behandelt de relatie van de gemeente Enschede met Bannink. Deel 2, Harry Bannink, toonzetter, is een portret aan de hand van losse interviews met vrienden, collega's en familie. Harry Bannink, toonzetter 1e druk is een boek van Ton Ouwehand uitgegeven bij Afdh Uitgevers. ISBN 9789072603562 Harry Bannink, toonzetter Hommage aan een geniale liedjesmaker In dit boek vertellen liefhebbers, kenners en beroemdheden waarom ze de muziek van Harry Bannink zo mooi vinden. Hoe ze zich hem en zijn werk herinneren. Harry Bannink, toonzetter ... Harry Bannink, toonzetter door Ton Ouwehand (paperback ... ... . Hoe ze zich hem en zijn werk herinneren. Harry Bannink, toonzetter Ton Ouwehand. September 2017 256 pagina's • rijk geïllustreerd 32 in kleur (discografie van Harry Bannink-lp's) luxe paperback. isbn 9789072603562 Toonzetter. Bannink zag zichzelf zoals ik in mijn vorige blog aangaf meer als toonz...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Ouwehand
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Harry Bannink, toonzetter.pdf

OMSCHRIJVING

Harry Bannink, toonzetter 1e druk is een boek van Ton Ouwehand uitgegeven bij Afdh Uitgevers. ISBN 9789072603562 Harry Bannink, toonzetterHommage aan een geniale liedjesmakerIn dit boek vertellen liefhebbers, kenners en beroemdheden waarom ze de muziek van Harry Bannink zo mooi vinden. Hoe ze zich hem en zijn werk herinneren. Jenny Arean vindt dat er een fontein naar hem genoemd moet worden. Wieteke van Dort zegt dat Harry even geniaal is als de fameuze Amerikaanse liedjesmakers Rogers & Hart. Claudia de Breij schrijft in haar voorwoord: 'Wie zich in Harry Bannink verdiept, kan alleen nog maar spreken in superlatieven.' Auteur Ton Ouwehand beschouwt Bannink niet alleen als de beste componist die ons land heeft voortgebracht, maar ook als de meest productieve en veelzijdige. Harry Bannink (1929-1999) is de man die de muziek bij duizenden teksten van grootheden als Annie M.G. Schmidt, Hans Dorrestijn en Willem Wilmink componeerde. In zijn eerste boek over 'Bannink, Niemand zo aardig als hij' (2017), vertelt Ton Ouwehand waarom er nog een boek over de componist moest komen - dit boek. In Harry Bannink, toonzetter plaatst hij hem in landelijk perspectief, in zijn tijd, en onderzoekt hij zijn manier van werken. Ouwehand bespreekt de invloed en creativiteit van de componist met mensen als Aart Staartjes, Henny Vrienten, Joost Prinsen, Willem Nijholt, Joop van den Ende, Ivo de Wijs, Wobke Wilmink en Eli Asser. Resultaat: dit boek over Harry's werk. Eindelijk gerechtigheid!

Wil je het boek lezen?Harry Bannink, toonzetter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Ouwehand. Lezen Harry Bannink, toonzetter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN