De schrijfbibliotheek - Handboek voor schrijvers

De schrijfbibliotheek - Handboek voor schrijvers - Maaike Molhuysen | Tiliboo-afrobeat.com

... eerste editie uit 1996 is het Handboek voor schrijvers een begrip geworden voor schrijvend Nederland en Vlaanderen ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... . Tienduizenden schrijvers van verhalen, romans, essays en gedichten gebruiken het om te ontdekken waar ze terechtkunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten, hoe ze een uitgever kunnen vinden voor hun manuscript en wat ze kunnen doen om hun boek te promoten. Het Handboek voor schrijvers is sinds 1996 een begrip voor schrijvend Nederland. Honderdduizenden Nederlanders die verhalen, romans, essays en gedichten schrijven, maken er gebruik van om te wet ... Handboek voor schrijvers - De schrijfbibliotheek , Maaike ... ... . Honderdduizenden Nederlanders die verhalen, romans, essays en gedichten schrijven, maken er gebruik van om te weten te komen waar ze terechtkunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten, hoe ze een uitgever kunnen vinden voor hun manuscript en welke andere publicatiemogelijkheden er zijn. Sinds de eerste editie uit 1996 is het Handboek voor schrijvers een begrip geworden voor schrijvend Nederland en Vlaanderen. Tienduizenden s...

INFORMATIE

AUTEUR
Maaike Molhuysen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De schrijfbibliotheek - Handboek voor schrijvers.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds de eerste editie uit 1996 is het Handboek voor schrijvers een begrip geworden voor schrijvend Nederland en Vlaanderen. Tienduizenden schrijvers van verhalen, romans, essays en gedichten gebruiken het om te ontdekken waar ze terechtkunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten, hoe ze een uitgever kunnen vinden voor hun manuscript en wat ze kunnen doen om hun boek te promoten. Hoe gaat het eraan toe bij een uitgeverij? Waar moet je aan denken als je je boek zelf uitgeeft? En hoe maak je van schrijven je beroep?Schrijfcoach-redacteur Maaike Molhuysen (de Lettervrouw) verzamelde ook voor deze volledig geactualiseerde editie weer de beste ideeën, tips en adressen op het gebied van creatief schrijven en literair publicerenvan schrijfopleidingen en manuscriptbeoordelingsbureaus tot crowdfunding en het gebruik van sociale media om aandacht te vragen voor je publicaties. Dit handboek bevat daarnaast een nieuw hoofdstuk over e-boeken.Het Handboek voor schrijvers wijst wederom de weg aan iedereen die zijn schrijfwerk serieus neemt.

Wil je het boek lezen?De schrijfbibliotheek - Handboek voor schrijvers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maaike Molhuysen. Lezen De schrijfbibliotheek - Handboek voor schrijvers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN