Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie

Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie - Nicoline Mulder | Tiliboo-afrobeat.com

...e auteurs bieden met Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie een hulpmiddel voor projectleiders, productieleiders, opdrachtgevers en andere betrokkenen in de creatieve industrie ... PDF Chaordisch - Managementboek.nl ... .. Bij die creatieve industrie valt te denken aan podiumkunsten, gaming, festivals, mediaproducties en de muziekindustrie. CHAORDISCH PROJECTMANAGEMENT VOOR DE CREATIEVE INDUSTRIE Ook laten we je kennismaken met de controlstick. Met deze stick leren we je navige-ren in de wereld van projecten in de creatieve industrie. We leren je grip te houden in complexe en chaotische taferelen. We noemen die stick de focuscontrols ... Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie ... ... . Met deze stick leren we je navige-ren in de wereld van projecten in de creatieve industrie. We leren je grip te houden in complexe en chaotische taferelen. We noemen die stick de focuscontrolstick: je Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie (Pape...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicoline Mulder
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie.pdf

OMSCHRIJVING

Cross-over-projecten van performance art met de zorg, van animaties met virtual reality, van gaming met onderwijs komen steeds vaker voor. Tijd voor een projectmatige aanpak!Er zit iets paradoxaals in projecten in de creatieve industrie: we omarmen het onvoorspelbare resultaat, maar willen tegelijkertijd zekerheid over kosten en tijd. In dit boek schetsen de auteurs een perspectief vanuit die complexiteit. Door de steeds wisselende focus op verhelderen, creëren en afmaken bieden ze een direct bruikbaar hulpmiddel voorprojectleiders, productieleiders, opdrachtgevers en andere betrokkenen bij projecten in de creatieve industrie. Van gaming tot podiumkunst, van hightech innovaties tot festivals, van mediaproducties tot de muziekindustrie – dit boek is bruikbaar voor alle projecten waarin creativiteit van doorslaggevende betekenis is voor succes.

Wil je het boek lezen?Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicoline Mulder. Lezen Chaordisch projectmanagement voor de creatieve industrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN