Bezit

Bezit - Lionel Shriver | Tiliboo-afrobeat.com

...recht] - Bezit is in het Nederlands vermogensrecht het houden van een goed voor zichzelf (art ... Robeco Hollands Bezit - EUR G | Robeco.nl ... . 107 eerste lid, Burgerlijk Wetboek Boek 3 (BW 3)). Een bezitter heeft meestal de feitelijke macht over een goed en gedraagt zich alsof hij de eigenaar van dat goed is. De wet onderscheidt bezit van houderschap. Bezit (24) BEZIT AAN BUITENLANDSE DEVIEZEN (1) Bezit aan effecten (1) Bezit betreffende (1) Bezit dat iemand door erfenis ver... (1) Bezit dat men niet in eigendom he... (1) Bezit tegenover schuld (1) Bezit van een boe ... bezit betekenis - Juridisch woordenboek ... ... (1) Bezit dat men niet in eigendom he... (1) Bezit tegenover schuld (1) Bezit van een boer (7) Bezit van een miljonair (1) Bezit van het rijk (2) Bezit van miljonair (2) Bezit verwerven (3) Bezitingen (1) Bezitloos (2 ... Bezit is in het Nederlands vermogensrecht het houden van een goed voor zichzelf (art. 107 eerste lid, Burgerlijk Wetboek Boek 3 (BW 3)). Een bezitter heeft meestal de feitelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Lionel Shriver
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bezit.pdf

OMSCHRIJVING

In "Bezit' van Lionel Shriver maakt een vrouw een zeer persoonlijk huwelijkscadeau voor haar beste vriend – om vervolgens te ontdekken dat diens jaloerse verloofde haar uit hun leven wil bannen. Een man van middelbare leeftijd die onder het juk van zijn vader leeft, komt erachter dat de veiligheidscontrole op het vliegveld niet de beste plek is om eindelijk eens op je strepen te gaan staan. De ooit hartstochtelijke relatie van een artistiek stel uit Brooklyn wordt verwoest door hun aankoop van een bouwvallig huis. Worden eigendomsverhoudingen de grote politieke en maatschappelijke kwestie van de eenentwintigste eeuw? Bestsellerauteur Shrivers track record als haarscherpe, visionaire schrijver doet vermoeden van wel.

Wil je het boek lezen?Bezit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lionel Shriver. Lezen Bezit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN