Slank En Fit Met De Minitrampoline

Slank En Fit Met De Minitrampoline - Marion Grillparzer | Tiliboo-afrobeat.com

... Fit Met De Minitrampoline (Paperback). Verbrand lichaamsvet en verbeter uw figuur terwijl u springtUw sprong in de lichtheid van het zijn ... LUNCH Tip van mijn dochter: - 1 snee... - Fit en Slank met ... ... ... Fit & Slank. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Fit & Slank. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met d ... Slank en fit met de minitrampoline (Book, 2009) [WorldCat.org] ... . Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Fnac: Verbrand lichaamsvet en verbeter uw figuur terwijl u springt, Slank en fit met de minitrampoline, Marion Grillparzer, Auteur". Le...

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Grillparzer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Slank En Fit Met De Minitrampoline.pdf

OMSCHRIJVING

Verbrand lichaamsvet en verbeter uw figuur terwijl u springtUw sprong in delichtheid van het zijnSpring, overwin de zwaartekracht en geniet van een nieuw, licht levensgevoel.Trampolinespringen is effectief… U traint uw spieren en stofwisseling, laat de kilo's wegsmelten en geeft uw intellectuele prestaties en uw geluksgevoel een boost. … en praktisch De minitrampoline is voor vrijwel iedereen geschikt, ook te gebruiken in kleine woningen en flexibel in te passen in het dagelijkse leven: u kunt naar hartenlust wippen, walken, joggen en huppen zonder dat u zich iets hoeft aan te trekken van het weer.De bereikbare weg naar het doel Met uitgewerkte programma's voor snelle resultaten: 20 minuten vetverbranding, 3 minuten ontspanning, trampolinespringen met de kids.

Wil je het boek lezen?Slank En Fit Met De Minitrampoline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Grillparzer. Lezen Slank En Fit Met De Minitrampoline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN