Puur genieten 2

Puur genieten 2 - Pascale Naessens | Tiliboo-afrobeat.com

...enieten 2 is de bekroning van haar werk. Wil je graag een voorsmaakje uit het boek? Ontdek hiernaast alvast enkele recepten! EAN 9789401409865 ... Boeken | Pascale Naessens ... . Uitgever Uitgeverij Lannoo Dit boek kun je online kopen via de webshop van Lannoo of bij jouw vertrouwde boekhandel. Vertalingen. ENGELS - Natural food 1; FRANS - Ma cuisine 100% nature; DUITS ... Geschreven bij Puur genieten 2. Ik heb het cadeau gekregen en ben er echt zeer over te spreken! De recepten zijn fijn en kort uitgelegd en absoluut niet moeilijk. Ik vind het ook echt fijn dat je meestal maar 3 a 4 ingrediënten nodig hebt. Zo ook bijvoorbeeld bij de courgette in spek: heel simpel, mak ... Puurgenieten.be, luxe vakantiewoning ~puur genieten van ... ... . Ik vind het ook echt fijn dat je meestal maar 3 a 4 ingrediënten nodig hebt. Zo ook bijvoorbeeld bij de courgette in spek: heel simpel, makkelijk, vullend en heerlijk! Puur genieten Pascale Naessens Na het ongelofelijke succes van de boeken 'Mijn pure ke...

INFORMATIE

AUTEUR
Pascale Naessens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Puur genieten 2.pdf

OMSCHRIJVING

De gezonde keuken van Pascale Naessens Eten dat je gelukkig maakt, mooier en energieker... Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, bijzonder lekker en weinig werk in de keuken. Gepassioneerd door voeding, volgt Pascale Naessens in 2003 een klassieke opleiding tot restauranthouder. Ze volgt masterclasses bij bekende en minder bekende chefs. Als model reist ze naar Azië en raakt ze geïntrigeerd door de oosterse visie op gezondheid. Ze volgt een opleiding als shiatsutherapeute, als consulente gezonde leefgewoonten, en ze beoefent tai chi. Haar drang naar schoonheid en eenvoud krijgt ook vorm in haar keramiek. Als keramiste ontwerpt ze haar eigen servies en haar keramieklijn Pure is een internationaal succes. Zoals Pascale zelf zegt: 'Al mijn passies komen samen in mijn boeken.' Pascale Naessens geeft ook kookworkshops en lezingen over gezonde voeding. Ze schrijft culinaire bijdragen voor lifestylebladen en interviewt wetenschappers over voeding. Pascale Naessens' boeken weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze maakte zelf alle recepten, ze schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Met haar derde boek Puur Genieten 1 won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards. Puur Genieten 2 is de bekroning van haar werk. Meer boeken van Pascale Naessens.

Wil je het boek lezen?Puur genieten 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pascale Naessens. Lezen Puur genieten 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN