Over levenskunst

Over levenskunst - Joep Dohmen | Tiliboo-afrobeat.com

...venskunst van Joep Dohmen is in de Maand van de Filosofie 2014 tien jaar in druk ... Levenskunst Archieven - Alles over boeken en schrijvers ... . Ter ere van dit jubileum verschijnt er een uitgebreide en compleet herziene editie van deze bloemlezing. Joep Dohmen is daarnaast bekend van zijn boeken Tegen de onverschilligheid en De kunst van het ouder worden. Over levenskunst van Joep Dohmen is in de Maand van de Filosofie 2014 tien jaar in druk. Ter ere van dit jubileum verschijnt er een uitgebreide en compleet herziene editie van deze bloemlezing. De filosofie is terug waar zij begon, bij de vraag naar het goede leven. Over ... De 5 beste boeken over levenskunst volgens Ad Verbrugge ... ... . De filosofie is terug waar zij begon, bij de vraag naar het goede leven. Over levenskunst van Joep Dohmen is in de Maand van de Filosofie 2014 tien jaar in druk. Ter ere van dit jubileum verschijnt er een uitgebreide en compleet herziene editie van deze bloemlezing. Joep Dohmen is daarnaast bekend van zijn boeken Tegen de onverschilligheid en De kunst van het oud...

INFORMATIE

AUTEUR
Joep Dohmen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Over levenskunst.pdf

OMSCHRIJVING

Over levenskunst van Joep Dohmen is in de Maand van de Filosofie 2014 tien jaar in druk. Ter ere van dit jubileum verschijnt er een uitgebreide en compleet herziene editie van deze bloemlezing. Joep Dohmen is daarnaast bekend van zijn boeken Tegen de onverschilligheid en De kunst van het ouder worden. De filosofie is terug waar zij begon, bij de vraag naar het goede leven. Hedendaagse filosofen keren terug naar hun oorsprong, en de levenskunst beleeft een nieuwe hausse. In Over levenskunst zijn de belangrijkste teksten over de grote levensvragen bijeengebracht van Plato tot Petrarca, van Montaigne tot Nietzsche, van Michel Foucault tot Peter Sloterdijk. Joep Dohmen heeft deze bloemlezing van een nieuwe inleiding voorzien en uitgebreid met eigentijdse teksten uit de 21ste eeuw.

Wil je het boek lezen?Over levenskunst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joep Dohmen. Lezen Over levenskunst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN