In wankel evenwicht

In wankel evenwicht - Boudewijn Van Houdenhove | Tiliboo-afrobeat.com

...el evenwicht (Paperback). Ons stresssysteem heeft een essentiële, beschermende functie ... wankel - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . Door een ingenieus samenspel van hormonen en andere... In wankel evenwicht is een project in het kader van ITA-2, het platform voor de ontwikkeling van regietalent. Eerder regisseerde Maren E. Bjørseth Een bruid in de morgen (ism Frascati Producties) en Emilia Galotti (ism Toneelschuur Producties). In wankel evenwicht is exclusief te zien in de Toneelschuur in Haarlem. Geschreven bij Inspecteur Lynley-Mysterie 15 - In wankel evenwicht. Ik houd van de bo ... Vind in wankel evenwicht op Marktplaats - juni 2020 ... . Geschreven bij Inspecteur Lynley-Mysterie 15 - In wankel evenwicht. Ik houd van de boeken over inspecteur Linley, maar dit boek is een grote teleurstelling. Linley en Havers komen, in tegenstelling tot de vorige boeken, niet uit de verf. "In wankel evenwicht is, mede dankzij puik acteerwerk, een gebutst familieportret dat bij vlagen een beetje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Boudewijn Van Houdenhove
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In wankel evenwicht.pdf

OMSCHRIJVING

Ons stresssysteem heeft een essentiële, beschermende functie. Door een ingenieus samenspel van hormonen en andere stoffen zorgt het ervoor dat ons organisme elke vorm van fysieke of emotionele belasting de baas kan. Maar het systeem kan uit balans raken, vooral als de druk te hoog wordt of nooit ophoudt. Onze stresshormonen slaan dan op hol, of zijn juist te weinig actief. In dat geval beschermen ze ons niet meer, maar ondermijnen ons psychisch en lichamelijk. In dit baanbrekende boek leidt Boudewijn Van Houdenhove ons binnen in de fascinerende wereld van het moderne stressonderzoek. Hij laat zien hoe een ontregeld stresssysteem een ingrijpende impact kan hebben op onze gezondheid, en een rol kan spelen in diverse ‘welvaartsziekten’: depressie, hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes, fibromyalgie, chronischevermoeidheidssyndroom ... De auteur maakt ook duidelijk dat, om ons stresssysteem in evenwicht te houden, een gezonde levensstijl van het grootste belang is. We kunnen er dus maar beter meteen aan gaan werken. Dit boek vormt daartoe de perfecte eerste stap.

Wil je het boek lezen?In wankel evenwicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boudewijn Van Houdenhove. Lezen In wankel evenwicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN