Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling

Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling - Jo Voets | Tiliboo-afrobeat.com

...tap-Sprong 1 - Ontwikkeling (Paperback). Dit tweeluik is het resultaat van een jarenlange zoektocht met ouders naar de verschillende manieren ... Hink-Stap-Sprong Kinderergotherapie ... ... Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling. 25,55. Verkoop door Maklu en Garant. In winkelwagen Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je ... Hink-stap-springen, ook wel driesprong of de hink-stap-sprong genoemd, is een discipline in de atletiek.. De naam beschrijft de verschillende acties die een atleet achter elkaar moet verrichten. Na een aanloop en de afzet moet de atleet alleree ... Hink-stap-sprong 1 Ontwikkeling - Jo Voets, Lieve ... ... .. De naam beschrijft de verschillende acties die een atleet achter elkaar moet verrichten. Na een aanloop en de afzet moet de atleet allereerst op dezelfde voet als waarmee hij afgezet heeft landen (hinksprong). Onderzoek naar de ontwikkeling van servicecentra in de publiek...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Voets
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Dit tweeluik is het resultaat van een jarenlange zoektocht met ouders naar de verschillende manieren waarop zij het pedagogisch roer kunnen vasthouden. Samen met ouders, grootouders, familie, kinderen, maar ook hulpverleners werkzaam in diverse werkvormen, zochten de auteurs naar de basiselementen van ontwikkeling en naar de kern van pedagogische vaardigheden. In dertien hoofdstukken gaat het over de hinken, stappen en sprongen in de ontwikkeling van kinderen en over de manier waarop ouders hiermee slagvaardig om kunnen gaan. De eerste vijf hoofdstukken, deel 1, beschrijven de weg van baby's, peuters, kleuters, schoolkinderen en jongeren. De aandacht gaat naar de groeikracht van kinderen, maar ook naar hun groeipijnen en naar bruikbare tips voor ouders. Voorbeelden, tekeningen en schema's versterken het verhaal. De acht andere hoofdstukken, deel 2, gaan over het gereedschap van ouders: welke vaardigheden hebben ouders best in hun koffer om kinderen gezond en wel groot te krijgen. Drie woorden zullen hier voortdurend terugkomen: sturen, steunen en stimuleren.

Wil je het boek lezen?Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Voets. Lezen Hink-Stap-Sprong 1 - Ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN