Ds c e van koetsveld levensbeschijving

Ds c e van koetsveld levensbeschijving - M. Visscher | Tiliboo-afrobeat.com

...atere werk is duidelijk geïnspireerd door dat van Charles Dickens, en schetst de sociale nood in achterstandswijken van de grote steden ... PDF Scriptie Onderwerpen Vu Erfgoed Collecties Ub Vrije ... ... . Literatuur. Marja Visscher, Ds. C.E. van Koetsveld: Levensbeschrijving: van dorpsdominee tot hofpredikant. Klaaswaal, Deboektant, 2005. ISBN 90-5534-233-5 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Marja Visscher - Ds. C.E. van Koetsveld,levensbeschrijving: van dorpsdominee tot hofpredikant 9789055342334 9055342335 Ds. C.E. van Koetsveld levensbeschrijving . van dorpsdominee tot hofpredikant : schetsen uit de pastorie te Mastland Www.boekwinkeltjes.nl ... Boekwinkeltjes.nl - Ds. C.E. van Koetsveld ... ... . C.E. van Koetsveld levensbeschrijving . van dorpsdominee tot hofpredikant : schetsen uit de pastorie te Mastland Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Visscher, Marja & Ds C E Koetsveld - Ds. C. E. Van Koetsveld levensbeschrijving incl Schetsen uit de Pastorie te Mastland Get this from a library! Ds. C.E. van Koetsveld : le...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Visscher
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ds c e van koetsveld levensbeschijving.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave stelt de lezer in staat kennis te maken met de veelzijdige predikant/schrijver Cornelis Eliza van Koetsveld geboren in 1807 aan de Boompjes te Rotterdam. Na zijn studie kwam hij als jonge dominee van 23 jaar, in het dorpje Westmaas terecht. Deze Hoekschewaardse gemeente, door hem zelf Mastland genoemd, inspireerde hem om zijn belevenissen in dit dorp op schrift te stellen. Velen zullen het kennen als de inmiddels beroemde Schetsen uit de Pastorie te Mastland (1843). Het werk wordt vaak vergeleken met de Camera Obscura van Hildebrand, en gezien in het licht van de vroege sociale tendensen in de literatuur, meer nog met dat van de Engelse schrijver Charles Dickens.Groot boek van A4 formaat.

Wil je het boek lezen?Ds c e van koetsveld levensbeschijving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Visscher. Lezen Ds c e van koetsveld levensbeschijving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN