Dansende leegte

Dansende leegte - Adyashanti | Tiliboo-afrobeat.com

...de Leegte (Onbekende bindwijze). Adyashanti, geboren in 1962 in Californië, komt uit de traditie van de zenmeesters Maezumi Roshi en Suzuki Roshi ... Olieverf schilderij Dansende leegte | Kunst voor in huis ... .... Dansende leegte is een verzameling opmerkelijke gesprekken tussen de spirituele leraar Adyashanti en een groep van zijn leerlingen.Deze gesprekken zijn gebundeld omdat ze onderwerpen en thema's behandelen die direct aan de orde komen wanneer mensen onderzoeken wat bewustwording, bevrijding en de belichaming daarvan inhoudt. Dansende leegte is een verzameling opmerkelijke gesprekken tussen de spirituele leraar Adyashanti en een groep van zijn leerlingen. Deze gesprek ... Dansende Leegte - Adyashanti (download) - Zelfrealisatie ... ... . Dansende leegte is een verzameling opmerkelijke gesprekken tussen de spirituele leraar Adyashanti en een groep van zijn leerlingen. Deze gesprekken zijn gebundeld...

INFORMATIE

AUTEUR
Adyashanti
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dansende leegte.pdf

OMSCHRIJVING

Adyashanti, geboren in 1962 in Californië, komt uit de traditie van de zenmeesters Maezumi Roshi en Suzuki Roshi. Hij heeft vijftien jaar lang zen beoefend en kreeg tijdens een van zijn meditaties een verlichtingservaring die hem daarna niet meer heeft verlaten.Zijn leraar Arvis Justi stelde hem toen voor om zelf te gaan spreken. De kracht van Adyashanti is dat hij op briljante wijze complexe materie helder kan verwoorden. Dit boek is een verzameling van zijn mooiste lezingen en gesprekken gehouden tussen 1996 en 2002. De volgende thema’s komen o.a. aan de orde:- Het simpele geheim van gelukkig zijn- De vreugde en uitdagingen van het spiritueel wakker worden- Vrijheid, Stilte, Bewustzijn, Ego, Liefde, Illusie, Controle, Loslaten, Het eeuwige nu, Compassie, Het vuur van de waarheid.

Wil je het boek lezen?Dansende leegte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adyashanti. Lezen Dansende leegte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN