Naar Nederland: Nederlands - Português

Naar Nederland: Nederlands - Português - none | Tiliboo-afrobeat.com

...derland. Naar Nederland. Lesmateriaal; Voorbeeldexamens; Veelgestelde vragen; Aanmelden examen; Inloggen e-learning; Lesmateriaal: Portugees ... Naar Nederland Nederlands-Portugees | Boek.be ... . Op deze pagina vindt u het gehele lespakket, u kunt de onderdelen downloaden. De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. ... Nederlands; English ... Vertaal woorden van Nederlands naar Portugees met één druk op de knop. Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Portugees. Portugese zinnen. Portugees buzz-modewoord is de moeilijkste-Slovio na de Franse. Portugees maakt gebruik van verschillende soorten klinke ... Nederlands - Portugees vertalen | TRANSLATOR.EU ... . Portugese zinnen. Portugees buzz-modewoord is de moeilijkste-Slovio na de Franse. Portugees maakt gebruik van verschillende soorten klinkers en tweeklanken ook. Verbuiging is analytisch, bijzonderheid is de infinitief, waarin de persoon uitdrukt - bijvoorbeeld in de zin "t...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland: Nederlands - Português.pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland: Nederlands - Portugu s 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058752178 Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het offici le zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland: Nederlands - Português in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland: Nederlands - Português Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN