Luister en zie mij

Luister en zie mij - Annita Smit | Tiliboo-afrobeat.com

... en zie mij 1e druk is een boek van Annita Smit uitgegeven bij Maak Je Eigen Onderwijsboek ... Zie mij en luister naar mij - De Twentse Zorgcentra | Verhalen ... . ISBN 9789461938961 'Luister en zie' mij geeft leerkrachten en intern begeleiders een helder stappenplan voor het voeren van een diagnostisch gesprek met (hoog)begaafde leerlingen. Luister en zie mij geeft leerkrachten en intern begeleiders een helder stappenplan voor het voeren van een diagnostisch gesprek. Door aan de hand van dit stappenplan in gesprek te gaan met de leerling krijg je meer inzicht in: Het denken en voelen van de leerling; Kennis, vaardigheden en taakaanpak van de leerling; Het welbevinden van de leerling 31-dec-2014 - Luister en zie mij. Stappenplan voor het voeren van diagnostische gesprek met (begaafde) leerlingen. Luister ... Luister en zie mij - Annita Smit - (ISBN: 9789461938961 ... ... . Stappenplan voor het voeren van diagnostische gesprek met (begaafde) leerlingen. Luister en zie mij geeft leerkrachten en intern begeleiders een he...

INFORMATIE

AUTEUR
Annita Smit
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Luister en zie mij.pdf

OMSCHRIJVING

Luister en zie mij 1e druk is een boek van Annita Smit uitgegeven bij Maak Je Eigen Onderwijsboek. ISBN 9789461938961 'Luister en zie' mij geeft leerkrachten en intern begeleiders een helder stappenplan voor het voeren van een diagnostisch gesprek met (hoog)begaafde leerlingen. Door aan de hand van dit stappenplan in gesprek te gaan met de leerling krijg je meer inzicht in:- Het denken en voelen van de leerling- Kennis, vaardigheden en taakaanpak van de leerling- Het welbevinden van de leerling- De interesses en de belangstelling van de leerlingAan de hand van de casus van Bart uit groep 4 wordt je in het boek door het stappenplan heengeleid. Het tweede deel van het boek is een beschrijving van het spel 'Luister en zie mij' dat gratis is te downloaden op www.talento.nu.Annita Smit heeft dit spel ontwikkeld ter ondersteuning bij het voeren van het diagnostische gesprek. Wanneer je met kinderen in gesprek gaat, zijn ze niet altijd even ontspannen en het is vaak moeilijk voor ze om hun gedachten en gevoelens onder woorden te brengen. Dit spel kan daarzeker bij jonge kinderenbij helpen.

Wil je het boek lezen?Luister en zie mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annita Smit. Lezen Luister en zie mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN