En toen, Sheherazade, en toen?

En toen, Sheherazade, en toen? - Imme Dros | Tiliboo-afrobeat.com

..., Sheherazade, en toen? (Hardcover). Meeslepende en sprookjesachtige klassieker over wroeging en bedrog, herverteld door Imme Dros, prachtig ... En toen, Sheherazade? En toen? - Chicklit.nl ... ... En zo weet van Haeringen precies de essentie van Dros' herwerkingen te visualiseren: eigenzinnig en met veel schwung, maar ook met een diepgaand respect voor de brontekst. Een meer dan geslaagde samenwerking. Jürgen Peeters. Imme Dros & Annemarie van Haeringen - En toen, Sheherazade, en toen? Leopold, Amsterdam, 188 blz. € 24.99. 0 Reacties Recensie: En toen Sheherazade, en toen? - Imme Dros en Annemarie van Haeringen. Het nieuwe boek van Imme Dros En toe ... En toen, Sheherazade, en toen? - boekenfestijn.com ... . € 24.99. 0 Reacties Recensie: En toen Sheherazade, en toen? - Imme Dros en Annemarie van Haeringen. Het nieuwe boek van Imme Dros En toen Sheherazade, en toen?met tekeningen van Annemarie van Haeringen, is eigenlijk een vertaling van en een greep uit de verhalen van Duizend-en-één-nacht...

INFORMATIE

AUTEUR
Imme Dros
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
En toen, Sheherazade, en toen?.pdf

OMSCHRIJVING

Meeslepende en sprookjesachtige klassieker over wroeging en bedrog, herverteld door Imme Dros, prachtig geïllustreerd door Annemarie van Haeringen. Voor lezers vanaf tien jaar.Heel lang geleden en ver hier vandaan...... leefde de jonge vorst Sjahriar, die ontdekte dat hij door zijn vrouw werd bedrogen. Gek van verdriet liet hij haar doden om vervolgens elke nacht een nieuwe bruid te nemen die hij 's ochtends liet onthoofden door zijn vizier.Tot Sheherazade, de dochter van de vizier, haar vader vraagt of zij de volgende bruid mag zijn. In de eerste nacht vertelt Sheherazade de vorst een verhaal dat in de ochtend nog niet uit is. Sjahriar laat haar een dag langer leven om 's nachts de afloop te kunnen horen. Maar het verhaal gaat over in een ander verhaal, waarvan het einde de ochtend niet zal halen. De bedrogen machthebber heeft geen verweer tegen het onvoltooide, en de nachten rijgen zich aaneen…Een selectie uit de verhalen van Duizend-en-een-nacht, herverteld door meervoudig Zilveren Griffel-winnares Imme Dros, die lovende kritieken ontving voor haar vertalingen van de Ilias en Odyssee. Zeer rijk geïllustreerd door meervoudig Gouden Penseel-winnares Annemarie van Haeringen.Een feestelijke editie voor alle leeftijden, luxe uitgegeven in halflinnen band met kleur op snee, en voorzien van leeslint.

Wil je het boek lezen?En toen, Sheherazade, en toen? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Imme Dros. Lezen En toen, Sheherazade, en toen? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN