De Irishman

De Irishman - Charles Brandt | Tiliboo-afrobeat.com

...itale revolutie in Hollywood is begonnen: computers maken acteurs onsterfelijk De jeugdige gezichten van Robert De Niro in The Irishman en Will Smith in Gemini Man bewijzen het: Hollywood maakt een digitale revolutie mee, die de houdbaarheidsdatum van acteurs aanzienlijk verlengt ... Het echte verhaal achter de personges van The Irishman ... . The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2019 onder regie van Martin Scorsese.Het scenario, dat gebaseerd werd op het boek I Heard You Paint Houses, werd geschreven door Steven Zaillian.De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci Minstens 35 bioscopen in Nederland Hoe lang The Irishman in de bioscoopzalen te zien is, is nog niet bekend. Net als bij iedere andere bioscooprelease hangt het van de bezoekerscijfers en concurrentie af ... De Irishman eBook door Charles Brandt - 9789044643862 ... ... .De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci Minstens 35 bioscopen in Nederland Hoe lang The Irishman in de bioscoopzalen te zien is, is nog niet bekend. Net als bij iedere andere bioscooprelease hangt het van de bezoekerscijfers en concurrentie af hoe lang een film in de bioscoop te zien zal zijn. De grote nieuwe film van Martin Sco...

INFORMATIE

AUTEUR
Charles Brandt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Irishman.pdf

OMSCHRIJVING

De grote nieuwe film van Martin Scorsese, met Al Pacino, Anna Paquin, Robert De Niro, Joe Pesci en Harvey Keitel 'Ik hoor dat jij huizen schildert', waren de eerste woorden die Jimmy Hoffa, een Amerikaanse vakbondsleider met connecties met de maffia, ooit sprak tot Frank 'The Irishman' Sheeran. 'Een huis schilderen' betekent iemand vermoorden: de verf bestaat uit de bloedspatten op muren en vloeren. Gedurende bijna vijf jaar van interviews bekende Frank Sheeran aan Charles Brandt dat hij meer dan 25 afrekeningen voor de maffia en voor zijn vriend Hoffa voor zijn rekening had genomen, en hij vertelde Brandt over zijn leven en zijn oorlogsjaren voor het Amerikaanse leger in Italië. Het resultaat, gepubliceerd in 2004, werd een van de spannendste maffiaboeken in de wereldliteratuur. Martin Scorsese verfilmde het boek als De Irishman en wist een absolute topcast, bestaande uit onder meer Al Pacino, Anna Paquin, Robert De Niro, Joe Pesci en Harvey Keitel, voor de camera te brengen. Charles Brandt is een voormalig openbaar aanklager en plaatsvervangend procureur-generaal van Delaware.

Wil je het boek lezen?De Irishman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charles Brandt. Lezen De Irishman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN