Aanraking

Aanraking - Anna Zaires | Tiliboo-afrobeat.com

... die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'aanraking', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Aanraking - 4 definities - Encyclo ... . 1) •het aanraken. •in aanraking met: te maken hebbend met. (2) ergens tegenaan komen vb: over het hoofd aaien is een aanrakingmet iemand in aanraki... Deze aanraking gebeurt 'per ongeluk', bijvoorbeeld als iemand zijn benen kruist tijdens een vergadering en daarbij met zijn voet tegen een ander stoot. Deze aanraking is zonder bedoelde betekenis, maar vindt zelden ongemerkt plaats. Zo'n aanraking kan om ... Een aanraking is een eerste levensbehoefte | De Volkskrant ... . Deze aanraking is zonder bedoelde betekenis, maar vindt zelden ongemerkt plaats. Zo'n aanraking kan om deze reden wel degelijk effect bij de ander te weeg brengen. Huidhonger: de behoefte aan aanraking Onze huid is het grootste en, na onze hersenen, toch wel het belangrijkste orgaan dat we hebben. Wanneer je wordt geaaid en ges...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Zaires
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aanraking.pdf

OMSCHRIJVING

In de nabije toekomst hebben de Krinar het voor het zeggen op aarde. De Krinar komen uit een ander universum, zijn veel verder ontwikkeld dan wij en zijn een mysterie voor ons – en wij zijn aan hen overgeleverd.De verlegen, onschuldige Mia Stalis leidt een serieus studentenleven in New York City. Net als de meeste mensen heeft zij nooit contact gehad met de Krinar. Maar op een dag in het park komt daar verandering in. Korum laat zijn oog op haar vallen en vanaf dat moment heeft ze te maken met een krachtige, gevaarlijk verleidelijke Krinar die haar wil bezitten en zich daar door niets of niemand van laat weerhouden.Hoe ver zou jij gaan voor je vrijheid? Hoeveel zou jij opgeven om de mensheid te helpen? Welke keuze zou je maken als je begint te vallen voor je vijand?

Wil je het boek lezen?Aanraking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Zaires. Lezen Aanraking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN