SEO-V

SEO-V - Filip Morisse | Tiliboo-afrobeat.com

...len hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... SEO-V Pakket van 20 afnameformulieren - Filip Morisse ... ... . De SEO-V is nauw verbonden met de SEO-R² en maakt het mogelijk om het inschatten van emotionele ontwikkeling in te korten en eenvoudiger te maken door te scoren met een binair systeem op basis van observeerbaar gedrag. De SEO-R² en SEO-V zijn beide volwaardige schalen die elkaar aanvullen en naast elkaar kunnen worden gebruikt. •45 SEO-V afnames •Sinds maart 2017 •Afgenomen door psychologisch assiste ... www.bol.com ... . •45 SEO-V afnames •Sinds maart 2017 •Afgenomen door psychologisch assistente vzw Tordale en masterproefstudent UGent Kwalitatief onderzoek •38 korte: SEO-V •14 lange: SEO-V & SEO-R² & assessment SEO & ondersteuning VOOR DE SEO-V Kan je op dit moment nog niets ...

INFORMATIE

AUTEUR
Filip Morisse
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
SEO-V.pdf

OMSCHRIJVING

Klinische practici passen al enkele jaren de Schaal voor Emotionele Ontwikkeling (SEO-R) succesvol toe in de diagnostiek en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking, probleemgedrag en psychiatrische stoornissen. Een aantal Belgische, Duitse, Nederlandse en Britse experten, verenigd in het 'Network of Europeans on Emotional Development (NEED)' ging op zoek naar een verkorte versie van SEO-R die minder tijdrovend maar diagnostisch even doeltreffend zou zijn én kon dienen als psychometrische geldige schaal voor wetenschappelijk onderzoek.Na drie jaar intensieve samenwerking vonden ze een consensus omtrent de inhoud en de vorm van het instrument. De drietalige Schaal voor Emotionele Ontwikkeling - Verkort (werkversie) is daarvan het resultaat. Ze is gebaseerd op de SEO-R. De SEO-V en SEO-R zijn twee volwaardige schalen die complementair gebruikt kunnen worden.Filip Morisse is als orthopedagoog verbonden aan het P.C. Dr. Guislain en als wetenschappelijk medewerker aan het Expertisecentrum Quality of Life (E-QUAL), Hogeschool Gent.Dr. Tanja Sappok is hoofdarts aan het Ev. Krankenhaus Koningin Elisabeth Hertzberge (Berlijn).Leen De Neve is orthopedagoog en werkzaam in het P.C. Dr. Guislain, cluster personen met een verstandelijke beperking en geestelijke gezondheidsproblemen.Prof. Em. dr. Anton Došen is (kinder)psychiater en was o.m. bijzonder hoogleraar met opdracht 'Psychiatrische aspecten van verstandelijke handicap' aan de Radboud Universiteit Nijmegen.Deze publicatie is een coproductie van SAM, steunpunt Mens en Samenleving en het Expertisecentrum Quality of Life (E-QUAL) van Hogeschool Gent. Samen met gedreven praktijkexperten (SEN-SEO-regiegroep) verspreiden SAM en E-QUAL dit instrument op het werkveld. Ze stimuleren professionals en het natuurlijk netwerk van mensen met een beperking en staan hen bij in hun inspanningen om deze andere manier van kijken naar het gedrag van mensen met (verstandelijke) beperking te vertalen in aangepaste ondersteuning. Volg deze inspanningen op www.sen-seo.be en www.hogent.be/e-qual.

Wil je het boek lezen?SEO-V in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filip Morisse. Lezen SEO-V Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN