Ontspannen ouders, blije broers en zussen

Ontspannen ouders, blije broers en zussen - Laura Markham | Tiliboo-afrobeat.com

...en ouders, blije broers en zussen van Laura Markham kan je helpen ... bol.com | Ontspannen ouders, blije kinderen, Laura Markham ... ... . In navolging van de eerder verschenen bestseller Ontspannen ouders, blije kinderen, is er nu een boek om de ruzie en strijd tussen broers en zussen te verminderen! De aanpak van Laura Markham is eenvoudig en effectief. Ontspannen ouders, blije broers en zussen (1) 25,00. Eva Bronsveld; Van achter het behang tot over je oren (32) 20,99. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Vaak samen geko ... ontspannen-ouders-blije-broers-en-zussen - Ouders Centraal ... . Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Vaak samen gekocht. Adele Faber; How2talk2kids. 23,50. Verkoop door bol.com In winkelwagen Laura Markham; Ontspannen ouders, blije kinderen. Title: Ontspannen ouders blije broers en zussen, Author: Hogrefe Uitgevers, Name: Ontspannen ouders blije broers en zussen, Length: 20 pages, Page: 1, Pub...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Markham
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Ontspannen ouders, blije broers en zussen.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische tips en tools voor een positieve opvoedstijlBen je de ruzies en het geschreeuw tussen je kinderen zat? Heb je er genoeg van om elke dag als scheidsrechter op te treden? Weet je niet meer wat je moet doen om de sfeer in huis gezellig te houden?Ontspannen ouders, blije broers en zussen van Laura Markham kan je helpen. In navolging van de eerder verschenen bestseller Ontspannen ouders, blije kinderen, is er nu een boek om de ruzie en strijd tussen broers en zussen te verminderen!De aanpak van Laura Markham is eenvoudig en effectief. Als de irritatie tussen je kinderen weer eens hoog is opgelopen, dan heeft het geen zin om boos te worden, te straffen of te verbieden. Door op een ontspannen manier met je eigen emoties en die van je kinderen om te gaan, leer je je kinderen een gezonde emotieregulatie en vaardigheden om met conflicten om te gaan.Door rekening te houden met hun eigen wensen en behoeften én die van anderen, kunnen kinderen samen ruzies oplossen en ontstaat er een sterke en hechte band tussen broers en zussen.

Wil je het boek lezen?Ontspannen ouders, blije broers en zussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Markham. Lezen Ontspannen ouders, blije broers en zussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN