Het derde oog

Het derde oog - T. Lobsang Rampa | Tiliboo-afrobeat.com

...rde oog staat eveneens bekend als het eerste oog ... bol.com | Het Derde Oog, Silver RavenWolf | 9789032508920 ... ... . Dit komt omdat op het moment van geboorte je derde oog nog helemaal open staat. Zo zie je vaak baby's of kleine kinderen met denkbeeldige vrienden spelen. Bovendien zien zij vaak engelen en lichtwezens uit andere dimensies. Het derde oog is een energetisch oog waarmee je dingen kunt 'zien' die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen. Soms voel je dat een situatie niet pluis is of dat er gevaar dreigt. Zonder dat er iets te zien, horen of ruiken is ... Het derde oog - Wat is dit - Wat doet het - Waar zit het ... ... . Zonder dat er iets te zien, horen of ruiken is. Het derde oog zit op je voorhoofd tussen je wenkbrauwen, maar dan net iets hoger. Het wordt ook wel het zesde chakra genoemd, chakra's zijn energiepunten in het lichaam. Elk chakra heeft een doel, het zesde chakra staat voor je intuïtie, verbeelding en innerlijke wijsheid. Bovendien is het zesde chakra de verbinding tussen lichaam en geest. Het derde oog zit op je voorhoofd tussen je we...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Lobsang Rampa
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het derde oog.pdf

OMSCHRIJVING

De schrijver leefde zeven jaar lang in Lahsa, de Heilige Stad.De astrologen lieten hem zijn intrede doen in het beroemde en afschrikwekkende klooster van Chakpuri. Gedurende tien jaar kreeg hij daar een zeer zware opleiding. Hij vorderde snel en de Dali Lama beval een operatie om zijn gave van helderziendheid te stimuleren. Hierdoor werd het Derde Oog geopend.Een zeldzaam verhaal, waarin een insider ons een blik gunt in een ons vreemde maatschappij. Het leven is hier haast ongeloofwaardig voor ons. Lange tijd werd dan ook getwijfeld aan de waarheid van dit verhaal. Uiteindelijk werd het door andere Tibetaanse monnikken als de bestaande werkelijkheid verklaard.Fascinerend!

Wil je het boek lezen?Het derde oog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Lobsang Rampa. Lezen Het derde oog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN