Tien vrouwen uit de Bijbel

Tien vrouwen uit de Bijbel - Max Lucado | Tiliboo-afrobeat.com

...uwen uit het Oude en Nieuwe Testament - elk speelde een belangrijke rol in Gods plan met de wereld ... Tien vrouwen uit de Bijbel, Max Lucado - Paperback ... ... . In de verhalen van deze vrouwen ontdekken we dat er een God is die ons kent en van ons houdt. Hij spreekt tot ons door de Bijbel, vormt levens, redt harten, geneest ziekten, brengt leven. Tien vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament - elk speelde een belangrijke rol in Gods plan met de wereld. In de verhalen van deze vrouwen ontdekken we dat er een God is die ons kent en van ons houdt. Hij spreekt tot ons door de Bijbel, vormt levens, redt harten, geneest ziekten, brengt leven. Hi ... Tien vrouwen uit de Bijbel, Max Lucado | Boek ... ... . Hij spreekt tot ons door de Bijbel, vormt levens, redt harten, geneest ziekten, brengt leven. Hij roept en gebruikt iedereen die Hem volgt en ... Tien vrouwen uit de bijbel. Tien vrouwen uit de bijbel van het Oude en Nieuwe Testament - elk speelde een belangrijke rol in Gods plan met de wereld. In de verhalen van deze vrouwen ontdekken we dat er een God is die ons kent en van ons houdt. Hij sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Lucado
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tien vrouwen uit de Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Tien vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament – elk speelde een belangrijke rol in Gods plan met de wereld. In de verhalen van deze vrouwen ontdekken we dat er een God is die ons kent en van ons houdt. Hij spreekt tot ons door de Bijbel, vormt levens, redt harten, geneest ziekten, brengt leven. Hij roept en gebruikt iedereen die Hem volgt en in Hem gelooft. Voor elk van de tien vrouwen bevat dit boek:* Vijf dagelijkse diepgravende bijbelstudies* Hoofdpunten om te onthouden* Dagelijkse gebeden* Wekelijkse memorisatieverzen Max Lucado is voorganger in Oak Hills Church in Texas (Amerika). Hij is getrouwd en heeft drie dochters. Lucado heeft 75 boeken op zijn naam staan, waaronder vele bestsellers in diverse landen. Jenna Lucado Bishop is schrijver en spreker. Bij Ark Media verschenen eerder haar boeken Mooi! en Nooit meer saai: stoer geloven. Ze is getrouwd en heeft een jonge dochter. Jenna is Max Lucado's oudste dochter.

Wil je het boek lezen?Tien vrouwen uit de Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Lucado. Lezen Tien vrouwen uit de Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN