Team Geluk

Team Geluk - Leo Bormans | Tiliboo-afrobeat.com

...luk heeft ons als team geraakt, geïnspireerd en sterker gemaakt ... Gietel's geluk (5) - team-wagenaar.nl ... ." (Directie- en managementteam van Rabobank Het Haringvliet - Nederland) "Dankzij Team Geluk hebben we gister op de housewarming van mijn zusje met mijn Familie team geluk gespeeld. Team Geluk 1e druk is een boek van Leo Bormans uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789401449700 Dit spel is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Leo Bormans en op recent wetenschappelijk onderzoek. Het start vanuit het standpunt dat we geen nieuwe vaardigheden ... Team Geluk | Boeken ... . Het start vanuit het standpunt dat we geen nieuwe vaardigheden hoeven te leren. Ik ben verrast wanneer het pakketje voor het spel Team Geluk- Versterk je positieve krachten en die van de groep van geluksonderzoeker Leo Bormans wordt bezorgd.. Ik had een klein pakket met een aantal 'inzichtskaarten' verwacht zoals ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Bormans
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Team Geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Team Geluk 1e druk is een boek van Leo Bormans uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789401449700 Dit spel is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Leo Bormans en op recent wetenschappelijk onderzoek. Het start vanuit het standpunt dat we geen nieuwe vaardigheden hoeven te leren. Het gaat erom alle aanwezige positieve krachten bij de teamleden te herkennen en te erkennen en ze vervolgens op een actieve manier in te zetten voor de goede werking van het team. Zo wordt één en één drie.Dit speciaal ontwikkelde spel bevat 56 kaarten vol inspirerende inzichten en eenvoudige activiteiten waar elk team gelukkiger van wordt.Meer boeken van Leo Bormans.

Wil je het boek lezen?Team Geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Bormans. Lezen Team Geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN