Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT

Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT - L.H.A. Keijsers | Tiliboo-afrobeat.com

...otocol voor Relatietherapie' is een compact praktijkboek voor partner-relatietherapie ... Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT ... ... . Het (good-practice) behandelprotocol is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten uit o.a. Emotionally Focused Therapy en Cognitive Behavioral Couple Therapy. Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Beschrijving 'Protocol voor Relatietherapie' is een compact praktijkboek voor partner-relatietherapie. Het (good-practice) behandelprotocol is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse i ... Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT ... ... . Het (good-practice) behandelprotocol is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten uit o.a. Emotionally Focused Therapy en Cognitive Behavioral Couple Therapy. Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en ...

INFORMATIE

AUTEUR
L.H.A. Keijsers
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT.pdf

OMSCHRIJVING

"Protocol voor Relatietherapie' is een compact praktijkboek voor partner-relatietherapie. Het (good-practice) behandelprotocol is gebaseerd op de belangrijkste hedendaagse inzichten uit o.a. Emotionally Focused Therapy en Cognitive Behavioral Couple Therapy. Het boek biedt een helder theoretisch kader over hechting, onthechting, hechtingstrauma's, negatieve interactiepatronen, acceptatie en de relationele behoeften van partners. De behandeling wordt stap voor stap beschreven van intake tot afsluiting. De behandelinterventies worden apart toegelicht en in duidelijke en praktische termen beschreven van wat een therapeut kan doen en zeggen. Er worden behandelstrategieën beschreven voor de meest voorkomende relatieproblemen zoals: communicatieproblemen, hardnekkige strijdpunten, ruzie, afstand, verloren liefde, seksuele problemen, jaloezie, ontrouw, hechtingstrauma's en scheiding. Het boek is bedoeld als praktische richtlijn, naslag en voor inspiratie en reflectie voor zowel de beginnende als ook de ervaren therapeuten die relatietherapie aanbieden. L.H.A. Keijsers is klinisch psycholoog, psychotherapeut en gedragstherapeut, docent en expert op het vlak van relatietherapie.

Wil je het boek lezen?Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.H.A. Keijsers. Lezen Protocol voor relatietherapie: gebaseerd op EFT en CBCT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN