Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee)

Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee) - Henri Nouwen | Tiliboo-afrobeat.com

... van Irma Dee. Met alles over het project Prodigal Daughter gebaseerd op de Verloren Zoon, een schilderij van Rembrandt en Eindelijk Thuis van Henri Nouwen ... Eindelijk Thuis | Eindelijk thuis | luxe editie ... ... . Van laatstgenoemde CD is nu ook een Nederlandstalige versie verschenen: 'Verloren en gevonden'. Op het album vertelt Irma haar persoonlijke verhaal, gebaseerd op de gelijkenis van de verloren zoon. Omdat ze haar boodschap met meer mensen wil delen, heeft ze haar Engelstalige nummers in het Nederlands vertaald. 'Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee)' door Henri Nouwen, Irma Dee - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, ... Irma Dee - Verloren en Gevonden - Gospel uit de Lage Landen ... . 'Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee)' door Henri Nouwen, Irma Dee - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee) van Henri Nouwen;;Irma Dee. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en...

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Nouwen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee).pdf

OMSCHRIJVING

Muziek is voor Irma Dee altijd meer geweest dan alleen muziek. Het boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen raakte haar diep en bleek woorden te geven aan de geestelijke reis die zij zelf doormaakte na de dood van haar zwager. Irma besloot een volledig nieuwe cd op te nemen aan de hand van het boek Eindelijk thuis en in het bijzonder het verhaal van de verloren zoon, dat afgebeeld wordt in het schilderij van Rembrandt en uitgediept wordt in het boek.De liedjes op de cd Verloren en Gevonden zijn als het ware schilderijen uit het leven van Irma, gespiegeld aan de beschouwingen van Henri Nouwen in Eindelijk thuis. Ze brengen spiritualiteit, identiteit en een eerlijke blik op het leven samen.

Wil je het boek lezen?Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Nouwen. Lezen Eindelijk thuis (met nieuwe cd Verloren en Gevonden van Irma Dee) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN