Zo werken rollenspellen echt!

Zo werken rollenspellen echt! - Karin de Galan | Tiliboo-afrobeat.com

... rollenspellen echt! 1e druk is een boek van Karin de Galan uitgegeven bij Uitgeverij Thema ... Zo werken rollenspellen echt! by Karin de Galan ... . ISBN 9789058719799 Práten over situaties is nog veilig, maar met een rollenspel moeten deelnemers uit hun comfortzone komen en echt aan de bak. Zo werken rollenspellen echt! door Karin de Galan over trainers & coaching. ISBN: 9789058719799. Thema.nl voor boeken die werken! Zo werken rollenspellen echt! is het vijfde boek van Karin de Galan. Rollenspellen zijn in gesprekstrainingen onvermijdelijk, maar ik weet dat deelnemers en t ... Zo werken rollenspellen echt ! - Karin de Galan - (ISBN ... ... . Rollenspellen zijn in gesprekstrainingen onvermijdelijk, maar ik weet dat deelnemers en trainers er soms tegenop zien. Het is ook een lastige werkvorm. Er gebeurt veel en als trainer moet je veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden: ... 'Zo werken rolle...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin de Galan
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo werken rollenspellen echt!.pdf

OMSCHRIJVING

Zo werken rollenspellen echt! 1e druk is een boek van Karin de Galan uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058719799 Práten over situaties is nog veilig, maar met een rollenspel moeten deelnemers uit hun comfortzone komen en echt aan de bak. Als het goed is, voelt zo'n rollenspel net zo spannend als de praktijk. En dan zie je deelnemers ter plekke groeien en iedereen leren: de deelnemer, de tegenspeler, de groep.Maar rollenspellen gaan soms ook met horten en stoten. Het woord alleen roept vaak al weerstand op: bij deelnemers die niet houden van 'spelen'. En bij trainers die worstelen met glazige observanten die slechte feedback geven, tegenspelers die er een potje van maken, of een groep die niet wil oefenen.Dat is de kracht maar tegelijkertijd ook de zwakte van rollenspelen: je kunt er de mooiste leerervaringen mee bereiken, maar ze kunnen ook voor kromme tenen zorgen. Zo werken rollenspellen echt! leert je hoe je rollenspelen zo kunt voorbereiden en begeleiden dat deelnemers er maximaal profijt van trekken. Dat ze dingen leren waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die in zich hadden.Dit boek helpt trainers om:* beter te worden in hun vak door ook de kunst van rollenspelen te leren* cases te trainen en daarmee de borging naar de praktijk van de deelnemer te garanderen* rollenspelen beter voor te bereiden en te begeleiden.

Wil je het boek lezen?Zo werken rollenspellen echt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin de Galan. Lezen Zo werken rollenspellen echt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN