Yoko tsuno integraal Hc05. onder de chinese hemel

Yoko tsuno integraal Hc05. onder de chinese hemel - Roger Leloup | Tiliboo-afrobeat.com

...no Integraal 5 - Onder de Chinese hemel bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 21 ... Onder de Chinese hemel | 't Vlaamsstripcentrum ... . De poort van, de zielen, 22. De hemelse jonk, 23. De pagode der nevelen. Yoko Tsuno, onze Japanse heldin, is gedeeltelijk Chinees langs haar grootmoeders kant. Yoko Tsuno Integraal 1 - Van de aarde naar Vinea bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 1. Trio in het onbekende, 3. Vulcanus' smidse, 6. De 3 zonnen van Vinea. Nu hun planeet bedreigd wordt door een ster die te dicht komt, ... bol.com | Yoko tsuno integraal Hc01. van de aarde naar ... ... . Vulcanus' smidse, 6. De 3 zonnen van Vinea. Nu hun planeet bedreigd wordt door een ster die te dicht komt, hebben de Vineanen hun toevlucht genomen in het binnenste van de Aarde. Er broeit iets. De voordelen van een Mijn Van Ditmar Account. Levering binnen 24 uur; Bijna 6 miljoen titels te bestellen; Eén overzicht van bestellingen, in-nota's en retouren Yoko ...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Leloup
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Yoko tsuno integraal Hc05. onder de chinese hemel.pdf

OMSCHRIJVING

Yoko Tsuno Integraal 5– Onder de Chinese hemel bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 21. De poort van, de zielen, 22. De hemelse jonk, 23. De pagode der nevelen. Yoko Tsuno, onze Japanse heldin, is gedeeltelijk Chinees langs haar grootmoeders kant. Die grootmoeder brengt haar de overvloedige en kleurrijke fantasie van het duizendjarige volk bij. In haar Chinese avonturen beseft ze steeds meer dat fantasie en werkelijkheid kunnen samensmelten en dat de draken uit kinderverhalen in China tot leven komen en onverwachte ontmoetingen veroorzaken die een blijvende indruk nalaten. China heeft heel wat verrassingen in petto voor diegenen die haar proberen te leren kennen.Waar anders vind je een draak die door het gefluit van een kind wordt gekalmeerd… maar ook een ander monster dat een hele haven kan verwoesten? Waar anders vind je een lappenpopje dat het verhaal vertelt van het vreselijke lot van een jonge prinses die geofferd werd in de XIe eeuw? Waar anders vind je een pagode, omgeven door dichte nevelen, waarin een schrikwekkend beest dat vuurspuwt zich schuilhoudt? Tijdens haar avonturen ontdekt Yoko de verschillende facetten van het land, maar ook de ontelbare valkuilen.

Wil je het boek lezen?Yoko tsuno integraal Hc05. onder de chinese hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Leloup. Lezen Yoko tsuno integraal Hc05. onder de chinese hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN