Het leven in de ongeziene wereld

Het leven in de ongeziene wereld - Anthony Borgia | Tiliboo-afrobeat.com

...rste geschrift werd samengevat onder de titel 'Beyond This Life' (Aan gene zijde van dit leven); het tweede onder die van 'The World unseen' (De ongeziene wereld) ... Boek: Het leven in de ongeziene wereld - Geschreven door ... ... . In het eerste geeft de verteller in een algemeen overzicht een verslag van zijn overgang van zijn aardse naar zijn bovenaardse leven en zijn daaropvolgende reizen door de ... In zijn voorwoord bij ''Het leven in de ongeziene wereld'' legt de heer Borgia uit, hoe Monseigneur Benson ontdekte, dat zijn beschouwingen in het boek ''The Necromancers'', in wezen onjuist waren. In zijn nieuwe levenssfeer was het ondermeer zijn hoofddoel om te trachten de verkeerde indrukken, welke hij met zijn aardse geschriften had gewekt, te herstell ... De 7 boodschappen vanuit de ongeziene wereld. - Bonnie Bessem ... . In zijn nieuwe levenssfeer was het ondermeer zijn hoofddoel om te trachten de verkeerde indrukken, welke hij met zijn aardse geschriften had gewekt, te herstellen. Boodschappen vanuit de ongeziene wereld. Boodschappen van overleden dierbaren en boodschappen van onze gidsen, begeleiders en engelen. Altijd is er c...

INFORMATIE

AUTEUR
Anthony Borgia
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven in de ongeziene wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Er zullen maar weinig mensen zijn die er bij tijden niet eens over hebben nagedacht, wat er na de dood met hen zal gebeuren. De meesten van hen hebben zich een voorstelling gemaakt van wat we de hemel en de hel noemen, doch voor iets preciezer dan de conventionele denkbeelden over dit belangrijke onderwerp moeten we ons tot andere, meer definitieve bronnen wenden.Vele jaren geleden schreef monseigneur Robert Hugh Benson, de zoon van een vroegere aartsbisschop van Canterbury, het boek ''The Necromancers'' (de geestenbezweerders) een werk, dat zeer veel opgang maakte, maar dat een verwrongen kijk gaf op het onderwerp van communicatie met gestorvenen. In zijn voorwoord bij ''Het leven in de ongeziene wereld'' legt de heer Borgia uit, hoe Monseigneur Benson ontdekte, dat zijn beschouwingen in het boek ''The Necromancers'', in wezen onjuist waren. In zijn nieuwe levenssfeer was het ondermeer zijn hoofddoel om te trachten de verkeerde indrukken, welke hij met zijn aardse geschriften had gewekt, te herstellen. Om die reden trad hij in communicatie met de heer Borgia die de boodschappen getrouw heeft opgetekend. De grote wens van monseigneur Benson bij het voorbereiden van deze boodschappen is, te trachten de vrees voor de dood bij de mensen weg te nemen door het vertellen van zijn ervaringen en het mededelen van zijn kennis van de geestelijke wereld. Hij verhaalt zeer omstandig de levenswijze van de overgegane en behandelt de verschillende arbeidsvelden van de laagste tot de hoogste.

Wil je het boek lezen?Het leven in de ongeziene wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony Borgia. Lezen Het leven in de ongeziene wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN