Het 80/20- principe

Het 80/20- principe - Richard Koch | Tiliboo-afrobeat.com

...Principe; meestal echter de 80/20-regel; Je kunt de twintig-tachtig regel (nogmaals: tachtig-twintig mag ook) hanteren als principe, wet of regel ... Meer bereiken met minder moeite: het 80-20 principe ~ De ... ... . Als je het principe doorziet en er rekening mee houdt: geeft het steun en meer zekerheid bij je besluitvorming, kun je met minder inspanning meer bereiken, doorgrond je sneller een ... Het 80/20-principe klinkt als een aardige vuistregel, maar het is meer dan dat: het is een wetenschappelijk bewezen principe. Richard Koch toont in dit boek aan dat het 80/20-principe voor organisaties te gebruiken is als analyse-instrument (met welke producten behalen ... Inleiding tot het 80/20-principe - Managementissues.com ... . Richard Koch toont in dit boek aan dat het 80/20-principe voor organisaties te gebruiken is als analyse-instrument (met welke producten behalen we de hoogste winst?), en op persoonlijk vlak als denkmethode (op welke thema's moet ik focussen, wat zijn de beste ... Het 80/20- principe 1e druk is een boek van Richard Koch uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047010999 Het 80/20-principe klinkt als een aardige vuistregel, maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Koch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het 80/20- principe.pdf

OMSCHRIJVING

Het 80/20- principe 1e druk is een boek van Richard Koch uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047010999 Het 80/20-principe klinkt als een aardige vuistregel, maar het is meer dan dat: het is een wetenschappelijk bewezen principe. Richard Koch toont in dit boek aan dat het 80/20-principe voor organisaties te gebruiken is als analyse-instrument (met welke producten behalen we de hoogste winst?), en op persoonlijk vlak als denkmethode (op welke thema's moet ik focussen, wat zijn de beste oplossingen?). In beide gevallen is het resultaat: betere beslissingen, minder gedoe, meer effectiviteit. Op strategisch niveau, maar ook in je dagelijkse werk. Iedereen, van de CEO tot de professional, kan met dit boek zijn voordeel doen. Het helpt je te kiezen, te beslissen en sneller vooruit te komen. De jubileumeditie van dit standaardwerk is aangevuld met nieuwe hoofdstukken over de werking van het principe in (online) netwerken.

Wil je het boek lezen?Het 80/20- principe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Koch. Lezen Het 80/20- principe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN