Gezonde schapen

Gezonde schapen - Piet Vellema | Tiliboo-afrobeat.com

...ond schaap haalt twaalf tot vijftien keer per minuut adem, heeft een pols van 70 tot 90 slagen per minuut en een temperatuur tussen de 38,5 en 40 graden ... Schapen voor natuur - Kennisbank ... . Schapen moeten goed op gewicht zijn. Dat is voor elk ras verschillend. Als ze een dikke vacht hebben, kun je moeilijk zien of een schaap te licht of te zwaar is. Schapen eten ruwvoer, dat wil zeggen gras en hooi. Pas op dat er geen Jacobskruiskruid in het hooi zit, dit is giftig. Ook lusten ze wat blaadjes en twijgjes, maar let wel op dat u ze, bijvoorbeeld met snoeiafval, geen giftige planten zoals bijvoorbeeld Taxus voert, da ... HOME - hoofakker.nl ... . Ook lusten ze wat blaadjes en twijgjes, maar let wel op dat u ze, bijvoorbeeld met snoeiafval, geen giftige planten zoals bijvoorbeeld Taxus voert, dat kan dodelijk zijn. Gezonde Schapen is hét praktische handboek over de meest voorkomende schapenziektes. Het originele boek uit 2008 is volledig geactualiseerd en uitgebreid met een aantal hoofdstukken, o.a. over het Schmallenbergvirus. Gezonde Schapen omschrijft van iedere ziekte de symptomen, de behandeling en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Vellema
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gezonde schapen.pdf

OMSCHRIJVING

Gezonde schapen Heruitgavee druk is een boek van Piet Vellema uitgegeven bij Eisma Businessmedia bv. ISBN 9789053220382 Gezonde Schapen is h t praktische handboek over de meest voorkomende schapenziektes. Het originele boek uit 2008 is volledig geactualiseerd en uitgebreid met een aantal hoofdstukken, o.a. over het Schmallenbergvirus.Gezonde Schapen omschrijft van iedere ziekte de symptomen, de behandeling en preventiemaatregelen.Hoe herkent u de meest voorkomende ziektes? Hoe kunnen deze het beste worden voorkomen? En wat te doen bij constatering? De maandkalender achterin het boek omvat praktische adviezen over de per maand uit te voeren (be)handelingen. Dit geeft iedere schapenhouder een praktisch overzicht en houvast gedurende het hele jaar. Het boek telt 176 pagina s.

Wil je het boek lezen?Gezonde schapen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Vellema. Lezen Gezonde schapen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN