LJ Veen Klassiek - Portret van een dame

LJ Veen Klassiek - Portret van een dame - Henry James | Tiliboo-afrobeat.com

... Klassiek - Portret van een dame (Paperback) ... Bureau ISBN - Henry James ... . In "Portret van een dame' ontleedt Henry James universele thema's als vrijheid, seksualiteit en... De klassieke schelmenroman 'De avonturen van Huckleberry Finn' wordt gezien als het meesterwerk van de Amerikaanse auteur Mark Twain (pseudoniem van Samuel Langhorne Clemens, 1835-1910). Twain snijdt diepere thema's als slavernij, racisme en de voortdurende strijd tussen maatschappelijke corruptie en intrinsieke goedheid aan. LJ Veen Klassiek - Portret van een dame. I ... LJ Veen Klassiek Boeken Overzicht Romans Verhalen ... . LJ Veen Klassiek - Portret van een dame. In "Portret van een dame' ontleedt Henry James universele thema's als vrijheid, seksualiteit en bedrog. Isabel... In 'Portret van een dame' ontleedt Henry James universele thema's als vrijheid, seksualiteit en bedrog. Isabel Archer, een knappe, jonge Amerikaanse, kan dankzij een erfenis n...

INFORMATIE

AUTEUR
Henry James
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
LJ Veen Klassiek - Portret van een dame.pdf

OMSCHRIJVING

In "Portret van een dame' ontleedt Henry James universele thema's als vrijheid, seksualiteit en bedrog. Isabel Archer, een knappe, jonge Amerikaanse, kan dankzij een erfenis naar Europa reizen. Daar ontmoet ze verschillende mannen die haar ten huwelijk vragen, en die ze resoluut afwijst. Ze is aan haar vrijheid gehecht, maar het lot wil dat ze valt voor de ogenschijnlijk charmante, beschaafde, kunstminnende expat avant la lettre Gilbert Osmond – met tragische gevolgen. "Portret van een dame' wordt beschouwd als James' meesterwerk. Het voorwoord bij deze uitgave is van John Banville, wiens roman Mevrouw Osmond de draad van het verstikkende leven van Isabel Archer oppakt waar de roman van James ophield.

Wil je het boek lezen?LJ Veen Klassiek - Portret van een dame in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry James. Lezen LJ Veen Klassiek - Portret van een dame Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN