Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set

Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set - H. Theunissen | Tiliboo-afrobeat.com

...mmatica Van Het Turkije-Turks Set 1e druk is een boek van H ... Leergrammatica van het Turkije-Turks: Amazon.co.uk: Sag ... ... . Theunissen uitgegeven bij Bulaaq, Uitgeverij. ISBN 9789054601111 Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de offici le gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Leergrammatica van het Turkije-Turks 1e druk is een boek van Armand Sag uitgegeven bij U2Pi Bv. ISBN 9789087593735 Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de officiele gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set 1e druk is een b ... bol.com | Leergrammatica van het Turkije-Turks ... ... . Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set 1e druk is een boek van H. Theunissen uitgegeven bij Bulaaq, Uitgeverij. ISBN 9789054601111 Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de offici le gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de officiele gesproken en geschreven...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Theunissen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set.pdf

OMSCHRIJVING

Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set 1e druk is een boek van H. Theunissen uitgegeven bij Bulaaq, Uitgeverij. ISBN 9789054601111 Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de offici le gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Door zijn uitgebreidheid, heldere en systematische uitleg, het hoge niveau en de talrijke oefeningen, gaat deze leergrammatica aanzienlijk verder dan de leerboeken Turks die er in het Nederlands beschikbaar zijn. Het einddoel van dit leerboek is het geschreven Turkije-Turks van een zeer hoog niveau, waardoor menin staat is om ook uit en naar het Turks te vertalen. Voor het voeren van conversaties op niveau is een goede beheersing van de grammatica immers onontbeerlijk. Omdat de leergrammatica uit delen is opgebouwd kan deze ook gebruikt worden als het einddoel beperkter is. Het is verder goed mogelijk deze leergrammatica of delen daarvan zelfstandig door te nemen. Drie registers maken dezegrammatica tot een bijna ideale opzoekgrammatica. Het losse oefeningenboek bevat behalve een zeer groot aantal oefeningen bij elk onderdeel van de grammatica een woordenlijst Turks-Nederlands en Nederlands-Turks.Hans Theunissen en Kadir T rkmen zijn docent Turkse talen en culturen aan de Universiteit Utrecht. Zij hebben deze leergrammatica gedurende een lange reeks van jaren ontwikkeld en in lessituaties beproefd. De studieresultaten zijn sindsdien met sprongen vooruitgegaan.

Wil je het boek lezen?Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Theunissen. Lezen Leergrammatica Van Het Turkije-Turks Set Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN