Het Nu van moment tot moment

Het Nu van moment tot moment - A.H. Almaas | Tiliboo-afrobeat.com

... van moment tot moment (Paperback). A.H. Almaas (1944), de oprichter van de Diamond Approach, presenteert in dit boek een vooruitstrevende manier ... Overstappen naar de menstruatiecup? Nu is hét moment ... ... Het Moment is hét opleidingsinstituut voor professionals en starters in 'ritueel begeleiden rondom de dood en bij leven'. Onze 1,5 jarige opleiding op post-HBO-niveau leidt op tot het inspirerende en creatieve beroep van ritueelbegeleider. Het Nu van moment tot moment direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Het Nu van moment tot moment | ISBN 9789077478240 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel ... bol.com | Het Nu van moment tot moment, A.H. Almaas ... ... .nl. De online specialist in spirituele boeken. Het Nu van moment tot moment | ISBN 9789077478240 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. „Het is voor mij een moment om tot rust te komen." Lego is niet meer alleen v...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H. Almaas
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Het Nu van moment tot moment.pdf

OMSCHRIJVING

A.H. Almaas (1944), de oprichter van de Diamond Approach, presenteert in dit boek een vooruitstrevende manier hoe te leren dat het goed is te Zijn waar je bent.De verborgen rijkdom die zit in ons leven, in ons hart en in onze ervanring is hier en niet ergens daar in een beter leven, in een ander huis of een nieuwe carrière, een andere relatie of spirituele leraar.Wees gewoon daar waar je bent. Stop met zoeken, stop met vergelijken. Focus op het compleet Hier en Nu zijn van jezelf en vind de transformatie door te stoppen met zo druk bezig te zijn aan jezelf te werken.In dit boek wordt een unieke methode van zelfonderzoek aangeboden, die gebaseerd is op leren leven in het Nu van moment tot moment. Onderzoek en ontwikkel met deze simpele, maar effectieve methode de kwaliteit van je aanwezigheid, hier in het Nu en ontdek een nieuwe manier van zelfkennis en daarmee een leven in ontspanning en vervulling.

Wil je het boek lezen?Het Nu van moment tot moment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H. Almaas. Lezen Het Nu van moment tot moment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN