De grote van Gogh atlas

De grote van Gogh atlas - Nienke Denekamp | Tiliboo-afrobeat.com

...ote Van Gogh Atlas volgen we Vincent langs alle dorpen en steden waar hij woonde ... Bureau ISBN - De Grote Van Gogh Atlas ... . We zien hoe zijn wereld er in die tijd uitzag: van de landelijke rust op het platteland van Brabant en Zuid-Frankrijk, tot de zinderende drukte in wereldsteden als Londen en Parijs. Nienke Denekamp & Rene Valdez, Rubinstein 2015, 180 pag, hard cover Vincent van Gogh leefde in een spannende tijd. De moderne wereld was volop in beweging door de opkomst van een wijdvertakt spoorwegnet in Europa. En Vincent bewoog mee! In De Grote Van Gogh Atlas volgen we Vincent langs alle ... De Grote Van Gogh Atlas - Nienke Denekamp | Geschiedeniswinkel ... . En Vincent bewoog mee! In De Grote Van Gogh Atlas volgen we Vincent langs alle dorpen en steden waar hij woonde. We zien hoe zijn […] De grote Van Gogh atlas Nienke Denekamp en René van Blerk, m.m.v. Teio Meedendorp 183 p. Rubinstein/Van Gogh Museum € 24,95 De belangrijkste inzichten uit de geschiedenis. W...

INFORMATIE

AUTEUR
Nienke Denekamp
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De grote van Gogh atlas.pdf

OMSCHRIJVING

Vincent van Gogh leefde in een spannende tijd. De moderne wereld was volop in beweging door de opkomst van een wijdvertakt spoorwegnet in Europa. En Vincent bewoog mee! In De Grote Van Gogh Atlas volgen we Vincent langs alle dorpen en steden waar hij woonde. We zien hoe zijn wereld er in die tijd uitzag: van de landelijke rust op het platteland van Brabant en Zuid-Frankrijk, tot de zinderende drukte in wereldsteden als Londen en Parijs. Een rijke keuze uit zijn werk laat zien hoe hij als kunstenaar de wereld om hem heen als onderwerp voor honderden tekeningen en schilderijen gebruikte. Reis mee met Vincent op zijn tocht door Europa, langs alle plaatsen waar hij woonde… en waar hij de kunstenaar werd die hij zo graag wilde zijn. Engelse en Franse versie ook verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?De grote van Gogh atlas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nienke Denekamp. Lezen De grote van Gogh atlas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN