Aandacht

Aandacht - Daniel Goleman | Tiliboo-afrobeat.com

...t Onder aandacht verstaan we het mentaal bewustzijn van het hier en nu ... AANDACHT coaching, training en burnout herstel en preventie ... . Het is een moeilijk te voorspellen fenomeen, men kan zich namelijk met aandacht concentreren op iets maar men kan tevens van zijn aandacht onttrokken worden. Volgens Wundt wordt hiermee de apperceptie of de selectie van bewustzijnselementen bedoeld. Aandacht is het cognitief proces van het gericht waarnemen van de omgeving.Aandacht wordt soms ook opgevat als het toekennen van verwerkingscapaciteit. Het is verwant aan begrippen als: alertheid, concentratie en selecti ... Aandacht - Wikipedia ... . Het is verwant aan begrippen als: alertheid, concentratie en selectief verwerken van informatie.Voorbeelden zijn het naar iemand luisteren in een drukke omgeving, het kijken naar een spannende film op de televisie, of het geconcentreerd volgen ... Aandacht zeg...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Goleman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aandacht.pdf

OMSCHRIJVING

In deze tijd van voortdurende afleiding is aandacht een schaars goed geworden. Maar het is ook ons belangrijkste hulpmiddel om een prettig leven te leiden en goed te presteren.Daniel Goleman, auteur van de everseller Emotionele intelligentie, laat in dit onderhoudende en diepgravende boek zien hoe we onze aandacht kunnen aanscherpen. Hij combineert de nieuwste inzichten op het gebied van beslissen, mindfulness en communicatie.Het resultaat is een boeiend verhaal dat niet alleen de laatste stand van zaken in de neurowetenschappen behandelt, maar ook praktische hulp biedt om ons bewuster te worden van onze emoties en oordelen, zodat we beter leren omgaan met alle informatie en prikkels om ons heen.

Wil je het boek lezen?Aandacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Goleman. Lezen Aandacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN