Sociale denkpatronen

Sociale denkpatronen - L. Derks | Tiliboo-afrobeat.com

...anderen van onze sociale denkpatronen maakt de weg vrij naar gedragsverandering, en daarmee naar de oplossing van een ongekend breed spectrum aan problemen: moeilijkheden in intieme relaties of gezinsverbanden, conflicten in teams, spanningen tussen groepen en volken, gezagsproblemen en negatieve invloeden van overledenen, geesten en goden ... Sociale denkpatronen : NLP en het veranderen van onbewust ... ... . 12 Sociale denkpatronen. Woord vooraf In de 30 jaar dat ik me met psychologie bezighoud, hebben heel wat nieu-we ideeën mijn pad gekruist. Onruststokers zijn dat, gevaarlijke virussen in de door ons wetenschappers met zoveel ijver opgebouwde kennisbe-standen. 'Sociale denkpatronen' door Lucas Derks - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Sociale denkpatronen . Door Dr. R. van Stratum. Samenvatting . D ... Studystore | Sociale denkpatronen, Derks, Loes | 9789021537436 ... . Onruststokers zijn dat, gevaarlijke virussen in de door ons wetenschappers met zoveel ijver opgebouwde kennisbe-standen. 'Sociale denkpatronen' door Lucas Derks - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Sociale denkpatronen . Door Dr. R. van Stratum. Samenvatting . D...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Derks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociale denkpatronen.pdf

OMSCHRIJVING

Ons sociale gedrag baseren we op hoe wij onszelf en anderen in ons denken weergeven. Die gedachtenconstructies bepalen vervolgens tot op grote hoogte ons denken en doen. Met de toepassing van dit inzicht kunnen emotionele en sociale problemen van allerlei aard behandeld worden. Het veranderen van onze sociale denkpatronen maakt de weg vrij naar gedragsverandering, en daarmee naar de oplossing van een ongekend breed spectrum aan problemen: moeilijkheden in intieme relaties of gezinsverbanden, conflicten in teams, spanningen tussen groepen en volken, gezagsproblemen en negatieve invloeden van overledenen, geesten en goden. In 54 concreet toepasbare technieken wordt de inhoud van dit boek voor de lezer praktisch hanteerbaar gemaakt.Een belangrijke pijler van de inhoud van dit boek wordt gevormd door de theorie van het neuro-linguïstisch programmeren (NLP); ook is de hier ontvouwde visie verankerd in de meest recente ontwikkelingen in de psychologie van de sociale cognitie en de psychotherapie.

Wil je het boek lezen?Sociale denkpatronen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Derks. Lezen Sociale denkpatronen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN