Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch

Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch - none | Tiliboo-afrobeat.com

...riaal: Marokkaans Arabisch Op deze pagina vindt u het gehele lespakket, u kunt de onderdelen downloaden ... Gratis online woordenboek Nederlands-Marokkaans ... . De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058759023 Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Arabisch behoort tot de Zuid-Semitische talen en ... snelle vertaler Nederlands Toevoegen aan favorie ... Marokkanen in Nederland - Wikipedia ... . Arabisch behoort tot de Zuid-Semitische talen en ... snelle vertaler Nederlands Toevoegen aan favorieten . nederlands - arabisch vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen ... Arabisch schrift is ontstaan uit de Fenicische fonts, schrijft van rechts naar links en niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch.pdf

OMSCHRIJVING

Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058759023 Naar Nederland (herziene editie) Voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland Naar Nederland is het officiële zelfstudiepakket ter voorbereiding op het basisexamen inburgering in het buitenland. Hierin zit alles wat iemand nodig heeft om te leren spreken, luisteren en lezen in het Nederlands en zich voor te bereiden op de examenonderdelen Kennis van de Nederlandse Samenleving, Spreekvaardigheid en Leesvaardigheid. Dit zelfstudiepakket is bestemd voor iedereen die in het kader van gezinsvorming of -hereniging naar Nederland wil komen en daardoor het basisexamen inburgering in het buitenland moet afleggen. Naar Nederland is ook geschikt voor mensen die nooit hebben leren lezen of het Latijnse schrift (zoals Engels, Frans of Spaans) niet beheersen. Naar Nederland is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het pakket bevat: - de film Naar Nederland op dvd; - het fotoboek Naar Nederland met 100 examenvragen en een audio-cd; - het werkboek Naar Nederland met vier audio-cd's; - een dvd met het e-learningprogramma en toegang tot het online programma; - een woordenlijst in de hulptaal, ook op audio-cd; - een handleiding, met vertaling in de hulptaal (ook op audio-cd). Dit pakket is beschikbaar in de volgende hulptalen: Chinees, Dari, Engels, Frans, Indonesisch, Koerdisch (op cd, met Turkse handleiding), Marokkaans Arabisch, Pashto, Portugees, Russisch, Spaans, Standaard Arabisch, Somalisch, Tarifit Berber (op cd, met Marokkaans Arabische handleiding),Thai, Urdu en Vietnamees.

Wil je het boek lezen?Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Naar Nederland Nedrlands-Marokaans Arabisch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN