Lopen doe je zelf

Lopen doe je zelf - Ineke van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Lopen doe je zelf Dit boek is erg praktisch opgebouwd ... Lopen doe je zelf - Ineke van den Berg, Arianne van Galen ... ... . Als je bezig bent met na te denken over je carriere kun je aan de hand van de hoofdstukken goed nadenken over jezelf, je kwaliteiten en je wensen en tegelijk lees je over hun eigen ervaringen, praktijkervaringen en wandelervaringen.Ik vond het leuk om zo bezig te zijn met mijzelf en mijn loopbaan. Lopen doe je zelf is een stapsgewijs proces waarin je je persoonlijke kracht (her)vindt. Op de kruispunten in je leven helpt dit boek je te kiezen ... Lopen doe je zelf eBook by Ineke van den Berg ... ... . Op de kruispunten in je leven helpt dit boek je te kiezen voor de weg die het beste bij je past. De boodschap van Lopen doe je zelf is tijdloos: benut je talenten optimaal, blijf dicht bij jezelf, ga uit van je persoonlijke kracht en realiseer zo je wensen en verlangens. 'Lopen doe je zelf' door Ineke van den Berg, Aria...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke van den Berg
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Lopen doe je zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Waarschijnlijk kent iedereen het: het gevoel dat er meer uit het leven en werk te halen is dan je nu doet. Je kunt dat gevoel accepteren, maar je kunt ook besluiten er wat mee te doen. Je kunt op zoek gaan naar inspiratie en concrete handvatten om het beste uit jezelf naar boven te halen en te ontdekken wie je nu werkelijk bent en wat je echt wilt. Zo kun je vanuit persoonlijke kracht je levensloopbaan sturen.De auteurs nemen je mee op pad. Ze laten je op een bijzondere manier ervaren hoe je balans aanbrengt tussen hoofd, hart en lichaam. Deze balans biedt je inzicht in jezelf en meer vrijheid om keuzes te maken. Je leert hoe je op de kruispunten in je leven kunt kiezen voor de weg die jou past. Om zo met meer energie tegenslagen sneller te verwerken en dromen te verwezenlijken.

Wil je het boek lezen?Lopen doe je zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke van den Berg. Lezen Lopen doe je zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN