Lima - het kookboek

Lima - het kookboek - Virgilio Martinez | Tiliboo-afrobeat.com

...estaurant Central, in Lima, behoort tot de beste restaurants ter wereld en hij heeft twee LIMA-restaurants in het centrum van Londen geopend ... Voluit leven met Lima Food - It's a food life ... . Gebruik de meer dan 100 verzamelde recepten in dit kookboek om ook thuis deze verse, authentieke, gezonde gerechten te maken, met vis, vlees en groenten van lokale producenten, plus de superfoods waar de Peruaanse keuken bekend om staat. Zijn restaurant Central, in Lima, behoort tot de beste restaurants ter wereld en hij heeft twee LIMA-restaurants in het centrum van Londen geopend. Gebruik de meer dan 100 verzamelde recepten in dit kookboek om ook thuis deze verse, authentieke, gezonde gerechten te maken, met vis, vle ... Lima - het kookboek : heerlijke recepten uit de Peruaanse ... ... . Gebruik de meer dan 100 verzamelde recepten in dit kookboek om ook thuis deze verse, authentieke, gezonde gerechten te maken, met vis, vlees en groenten van lokale producenten, plus de superfoods waar de Peruaanse keuken bekend om staat. De wereldwijd toenemende populariteit van de Peruaanse keuken heeft van Lima, de hoofdstad van Peru, een stad voor culinaire liefhebbers gemaakt. Virgilio Martinez is de bekendste jo...

INFORMATIE

AUTEUR
Virgilio Martinez
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Lima - het kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

De wereldwijd toenemende populariteit van de Peruaanse keuken heeft van Lima, de hoofdstad van Peru, een stad voor culinaire liefhebbers gemaakt. Virgilio Martinez is de bekendste jonge kok in Peru. Zijn restaurant Central, in Lima, behoort tot de beste restaurants ter wereld en hij heeft twee LIMA-restaurants in het centrum van Londen geopend. Gebruik de meer dan 100 verzamelde recepten in dit kookboek om ook thuis deze verse, authentieke, gezonde gerechten te maken, met vis, vlees en groenten van lokale producenten, plus de superfoods waar de Peruaanse keuken bekend om staat.

Wil je het boek lezen?Lima - het kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Virgilio Martinez. Lezen Lima - het kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN