De standaards van Spits 2

De standaards van Spits 2 - Frits Spits | Tiliboo-afrobeat.com

...daards van Spits bevat 4 cd's, met 80 liedjes van onder meer Boudewijn de Groot, Drs ... De standaards van Spits 2 van Frits Spits bestellen? ... . P, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Robert Long, Freek de Jonge, Thé Lau, Daniël Lohues, Spinvis, Acda en De Munnik en Typhoon. Van cabaret naar kleinkunst, van rock naar pop, en terug. Om vrolijk van te worden! Frits Spits, geboren ... De Standaards van Spits, deel 2 is een majestueuze, persoonlijke en derhalve subjectieve geschiedenis van het Nederlandstalige lied. Een genot voor het oor, een genot voor het oog, een genot voor het muzikaal geheug ... PDF De standaards van Spits (september 2015) - NOBB ... . Een genot voor het oor, een genot voor het oog, een genot voor het muzikaal geheugen. Bestel De standaards van Spits 2 van Frits Spits. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De standaards van Spits 2 / met 4 CD's (Hardcover). Het tweede deel van de mooiste Nederlandstalige liedjes - een lees- en luistergids die gelukkig....

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Spits
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De standaards van Spits 2.pdf

OMSCHRIJVING

Het tweede deel van de mooiste Nederlandstalige liedjes – een lees- en luistergids die gelukkig maakt – geschreven en samengesteld door Frits Spits. Met een voorwoord van Nelleke Noordervliet.Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland. Generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Uit bijna 400 Nederlandstalige liedjes – zijn persoonlijke canon – selecteerde Spits er 90 voor De Standaards van Spits, inmiddels een eclatant succes. Nu is er De Standaards van Spits II. Net zo bevlogen als in de eerste Standaards schrijft Spits over muziek, over taal, over inhoud, niet zelden gelardeerd met een miniportret van de betreffende artiest en zijn persoonlijke herinneringen. Omvangrijk naslagwerk met vier cd's met 81 nummers.

Wil je het boek lezen?De standaards van Spits 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Spits. Lezen De standaards van Spits 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN