Rood Verzetsfront

Rood Verzetsfront - P. Moussault | Tiliboo-afrobeat.com

...d Verzetsfront (RVF) was een Nederlandse radicaal-linkse organisatie, die actief was in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw ... Rood Verzetsfront - VERMOORD Jan-Carl Raspe / Ingrid ... ... . Het RVF was formeel gevestigd te Hoogeveen.. Beschrijving. Het Rood Verzetsfront bestond van 1977 tot 1985. In de organisatie waren voormalige leden van de Rode Jeugd (een communistische groepering) en van de daaraan gelieerde Rode Hulp actief. Rood Verzetsfront (Paperback). Nederland werd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw geconfronteerd met groepen die een gewelddadige omverwerping van... Het Rood Verze ... bol.com | Rood Verzetsfront, P. Moussault | 9789067282222 ... ... . Nederland werd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw geconfronteerd met groepen die een gewelddadige omverwerping van... Het Rood Verzetsfront in het vizier van de geheime dienst 1e druk is een boek van Paul Moussault uitgegeven bij Papieren Tijger. ISBN 9789067283359 Het intensief bespioneren door geheime diensten van eigen onderdanen in naam van contrate...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Moussault
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Rood Verzetsfront.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland werd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw geconfronteerd met groepen die een gewelddadige omverwerping van de bestaande politieke orde nastreefden.''Rood Verzetsfront – Aanzetten tot stadsguerrilla in Nederland'' is een historische reconstructie, gezien vanuit het perspectief van de sympathisanten van de Rote Armee Fraktion in Nederland. Gebaseerd op interviews met ex-leden van het Rood Verzetsfront, geheime documenten van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, de Centrale Recherche Informatiedienst en de Oost-Duitse geheime dienst, Stasi, biedt dit boek een spannende inkijk in de keuken van het politieke activisme van die jaren.

Wil je het boek lezen?Rood Verzetsfront in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Moussault. Lezen Rood Verzetsfront Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN