LJ Veen Klassiek - De lotgevallen van Ferdinand Huyck

LJ Veen Klassiek - De lotgevallen van Ferdinand Huyck - Jacob van Lennep | Tiliboo-afrobeat.com

... lotgevallen van Ferdinand Huyck' door Jacob van Lennep verscheen in 1840 en geldt als een van de grootste klassiekers van de Nederlandse literatuur ... De lotgevallen van Ferdinand Huyck - Bibliotheek.nl ... . Na zijn grand tour in Italië keert de jonge jurist Ferdinand Huyck terug naar Nederland, waar hij verwikkeld raakt in allerlei situaties en intrigerende personen ontmoet. 'De lotgevallen van Ferdinand Huyck' door Jacob van Lennep verscheen in 1840 en geldt als een van de grootste klassiekers van de Nederlandse literatuur. Na zijn grand tour in Italië keert de jonge jurist Ferdinand Huyck terug naar Nederland, waar hij verwikkeld raakt in alle ... De lotgevallen van ... De lotgevallen van Ferdinand Huyck van Jacob van Lennep ... ... . Na zijn grand tour in Italië keert de jonge jurist Ferdinand Huyck terug naar Nederland, waar hij verwikkeld raakt in alle ... De lotgevallen van ferdinand huyck uitgeverij: lj veen klassiek isbn: 9789020415872 'de lotgevallen van ferdinand huyck' d Nieuw Verzenden € 14,98 25 mei. '20 'De lotgevallen van Ferdinand Huyck' door Jacob van Lenn...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacob van Lennep
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
LJ Veen Klassiek - De lotgevallen van Ferdinand Huyck.pdf

OMSCHRIJVING

"De lotgevallen van Ferdinand Huyck' door Jacob van Lennep verscheen in 1840 en geldt als een van de grootste klassiekers van de Nederlandse literatuur. Na zijn grand tour in Italië keert de jonge jurist Ferdinand Huyck terug naar Nederland, waar hij verwikkeld raakt in allerlei situaties en intrigerende personen ontmoet. Zoals de bevallige Henriëtte Blaek, op wie Ferdinand verliefd wordt, en haar lastige oom Jacobus, die wil dat zij met een ander trouwt. De voortvluchtige redder-in-nood Bos, die Ferdinand op zijn beurt zal proberen te helpen, en diens mooie dochter Amelia – op wie Henriëtte jaloers wordt. Jacob van Lennep (1802-1868) was rijksadvocaat, Tweede Kamerlid, historicus, vertaler én schrijver en werd beroemd met historische romans zoals "De Roos van Dekama' en zijn grootste succes "De lotgevallen van Ferdinand Huyck'.De inleiding bij deze uitgave is van Marita Mathijsen, emeritus hoogleraar Moderne Nederlandse Letterkunde en schrijver van de Van Lennep-biografie "Een bezielde schavuit' (2018).

Wil je het boek lezen?LJ Veen Klassiek - De lotgevallen van Ferdinand Huyck in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacob van Lennep. Lezen LJ Veen Klassiek - De lotgevallen van Ferdinand Huyck Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN