Moederpassie

Moederpassie - Majgull Axelsson | Tiliboo-afrobeat.com

...assie. Minna is de eigenaresse van Sally's Café-Restaurant ... Moederpassie - Majgull Axelsson - (ISBN: 9789044521108 ... ... . Wanneer herfststormen over de stad trekken nemen een aantal gedupeerden hun toevlucht tot Minna's restaurant om aan het stijgende water en de harde rukwinden te ontkomen. Ieder van hen draagt een verhaal met zich mee. Niet het minst Minna zelf, die ondanks haar grote liefde voor Sofia niet in staat was de grote zorgen te zien ... Moederpassie (Hardcover). Minna is de eigenaar van Sally's Café & Restaurant. Wann ... Moederpassie - webcat.hostedwise.nl ... . Minna is de eigenaar van Sally's Café & Restaurant. Wanneer herfststormen over de stad trekken, schuilt een aantal dorps-... Moederpassie. Minna is de eigenaresse van Sally s Café-Restaurant. Wanneer herfststormen over de stad trekken nemen een aantal gedupeerden...

INFORMATIE

AUTEUR
Majgull Axelsson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moederpassie.pdf

OMSCHRIJVING

Minna is de eigenaresse van Sally’s Café-Restaurant. Wanneer herfststormen over de stad trekken nemen een aantal gedupeerden hun toevlucht tot Minna’s restaurant om aan het stijgende water en de harde rukwinden te ontkomen. Ieder van hen draagt een verhaal met zich mee. Niet het minst Minna zelf, die ondanks haar grote liefde voor Sofia niet in staat was de grote zorgen te zien waaronder haar dochter gebukt ging.

Wil je het boek lezen?Moederpassie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Majgull Axelsson. Lezen Moederpassie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN