Kamagurkistan

Kamagurkistan - Kim Ouweleen | Tiliboo-afrobeat.com

...bent naar een pagina geleid die niet (meer) bestaat ... bol.com | Welkom In Kamagurkistan (Dvd) | Dvd's ... . Via de homepage of onze menu-items kan je het opnieuw proberen. Misschien ben je geïnteresseerd in de onderstaande onderwerpen. Kamagurkistan Voorbij de grenzen van de ernst 28 juli t/m 28 oktober 2018. De meesten kennen Kamagurka als een veelzijdige kunstenaar voor wie geen taboe veilig is. Al meer dan een 50 jaar overrompelt hij zijn publiek met zijn cartoons, tekeningen, schilderijen, muziekstukken en theaterperformances. Kamagurkistan was een Vlaams komisch radioprogram ... Kamagurkistan - Voorbij de grenzen van de ernst ... ... . Kamagurkistan was een Vlaams komisch radioprogramma uit 2002 op Studio Brussel, gepresenteerd door cartoonist Kamagurka en Tomas De Soete.. Concept. Kamagurkistan was de opvolger van Studio Kafka. Het programma werd vanaf 5 mei 2002 elke zondag tussen 13 en 14u uitgezon...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Ouweleen
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Kamagurkistan.pdf

OMSCHRIJVING

'Kamagurkistan' is het eerste boek dat een overzicht geeft van Kamagurka's oeuvre. Kamagurka, het pseudoniem van Luc Charles Zeebroek (Nieuwpoort, 1956), is vooral in België en Nederland befaamd als cartoonist. Al jaren maakt hij dagelijks een tekening voor de voorpagina van NRC Handelsblad, waarin hij op humoristische, soms choquerende wijze inspeelt op het nieuws. Kamagurka staat bekend om zijn onnavolgbaar absurdisme, dat zich sinds zijn doorbraak in Humo (1976) een plek heeft veroverd in menig krant en tijdschrift. Humor is de leidraad in zijn repertoire, dat meer omvat dan tekeningen: sinds 2002 is Kamagurka steeds meer gaan schilderen. Zijn werk schommelt tussen de tegenstellingen van het absurde, de sluimerende fantasieën van het surrealisme, de kinderlijke uitbundigheid van Cobra, de doeltreffendheid van de Vlaamse klare lijn, het mysterie van het beeld, de wederzijdse afhankelijkheid van beeld en taal en de antiautoritaire agressie van de Punk.

Wil je het boek lezen?Kamagurkistan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Ouweleen. Lezen Kamagurkistan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN