Einsteins grootste fout

Einsteins grootste fout - David Bodanis | Tiliboo-afrobeat.com

...ins grootste fout 1e druk is een boek van David Bodanis uitgegeven bij Ambo|Anthos ... Einsteins grootste fout door David Bodanis ... . ISBN 9789026334306 David Bodanis (o.a. auteur van de bestsellers 'E=mc2', 'Het elektrisch universum' en 'Emilie & Voltaire') beschrijft in 'Einsteins grootste fout - Het leven van een feilbaar genie' hoe het succes van Einsteins grootste prestatie leidde tot zijn grootste mislukking. Met Einsteins grootste fout schreef David Bodanis niet alleen een zeer toegankelijke intellectuele biografie, hij geeft aan de hand van Einsteins meeslepende persoonlijke verhaal bovendien een fantastische wetenschappelijke uiteenzetting van de onderliggende structuur van het heelal. Einsteins 'grootste blunder' blijkt te kloppen. 25 november 2010; ... Nu blijkt ... bol.com | Einsteins grootste fout, David Bodanis ... ... . Einsteins 'grootste blunder' blijkt te kloppen. 25 november 2010; ... Nu blijkt dat Einstein geen grote fout maakte. De kosmologische constante kan gebruikt worden om donkere energie te verklaren. De kosmologische constante is een m...

INFORMATIE

AUTEUR
David Bodanis
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Einsteins grootste fout.pdf

OMSCHRIJVING

David Bodanis (o.a. auteur van de bestsellers ‘E=mc2’, ‘Het elektrisch universum’ en ‘Emilie & Voltaire’) beschrijft in ‘Einsteins grootste fout — Het leven van een feilbaar genie’ hoe het succes van Einsteins grootste prestatie leidde tot zijn grootste mislukking. Berlijn, 1915. In hartje oorlogstijd ontwikkelt Albert Einstein een magnifieke zwaartekrachttheorie, waarin hij beweert dat het universum uitzet. Collega-astronomen overtuigen Einstein zijn theorie aan te passen, hoewel een paar jaar later blijkt dat hij al die tijd gelijk heeft gehad. Vanaf dat moment ontwikkelt hij een koppig wantrouwen tegenover zijn collega’s. Het zou zijn grootste misrekening zijn: terwijl zijn ster in societykringen stijgt, beginnen collega-wetenschappers hem steeds minder serieus te nemen. ‘Einsteins grootste fout’ is een zeer toegankelijke intellectuele biografie en — verteld aan de hand van Einsteins meeslepende persoonlijke verhaal —een fantastische wetenschappelijke uiteenzetting van de onderliggende structuur van het heelal.

Wil je het boek lezen?Einsteins grootste fout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Bodanis. Lezen Einsteins grootste fout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN