Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws

Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws - A.J.C. Verheij | Tiliboo-afrobeat.com

...rammatica van het Bijbels Hebreeuws 2e druk is een boek van A ... Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek - A.j ... ... .J.C. Verheij uitgegeven bij Eburon Uitgeverij B.V.. ISBN 9789059720626 De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws biedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het Oude Testament. De antwoorden bij het Oefenboek. Op deze pagina vindt u antwoorden bij het Oefenboek van de Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws (vierde druk, Delft: Eburon 2014). Dit materiaal werd samengesteld door Dr. Margaretha Folmer ... Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws (oefenboek) - A ... ... . Dit materiaal werd samengesteld door Dr. Margaretha Folmer ten behoeve van haar studenten aan de Vrije Universiteit, Amsterdam. De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws biedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het Oude Testament. In een vlotte stijl geeft dit bo...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J.C. Verheij
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws.pdf

OMSCHRIJVING

Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws 2e druk is een boek van A.J.C. Verheij uitgegeven bij Eburon Uitgeverij B.V.. ISBN 9789059720626 De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws biedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het Oude Testament. In een vlotte stijl geeft dit boek een heldere uitleg van de structuur van deze taal. Aan de hand van talrijke voorbeelden wordt ingegaan op de woordvormen, woordgroeperingen en de zinsbouw. Bovendien wordt aandacht geschonken aan de kenmerken van de belangrijkste literaire vormen in de Hebreeuwse Bijbel.De Basisgrammatica is bestemd voor beginnende studenten van het Bijbels Hebreeuws aan universiteit en hogeschool, maar ook geschikt voor gebruik binnen andere verbanden als leerhuizen.Dr. A.J.C. Verheij (1959) doceert sinds 1980 Bijbels Hebreeuws en Exegese van het Oude Testament aan diverse universiteiten in Nederland en daarbuiten. Hij is werkzaam als bijbelvertaler en publiceert geregeld over taal en taalgebruik van de Hebreeuwse Bijbel.

Wil je het boek lezen?Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J.C. Verheij. Lezen Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN