Handboek geneeskrachtige stenen

Handboek geneeskrachtige stenen - Michael Gienger | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Handboek geneeskrachtige stenen ... Aanbevolen: boeken over helende edelstenen - Semoea ... ... . Er is al veel geschreven de laatste jaren over edelstenen en mineralen, maar Gienger is mijn favoriet. Hij benadert het op een haast wetenschappelijke manier (hij is scheikundige, daarom waarschijnlijk ook), maar het blijft duidelijk voor iedereen! Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael Gienger vertelt je de plaats i ... Handboek Geneeskrachtige Stenen | TAROT.NL ... . Michael Gienger vertelt je de plaats in het mineralogisch systeem, de mythologie, de helende eigenschappen en de toepassing van alle edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenen In het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael Gienger vertelt je de plaats in het mineralogisch systeem, de mythologie, de helende eigenschappen en de toepassing van alle edelstenen. Michael Gienger Handboek geneeskrachtige stenen beschrijft niet alle...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Gienger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek geneeskrachtige stenen.pdf

OMSCHRIJVING

Edelstenen hebben een geneeskrachtige werking. Michael Gienger leert je in dit boek alles over deze heilzame kracht van edelstenen. Handboek geneeskrachtige stenenIn het Handboek geneeskrachtige stenen worden circa honderd (edel)stenen beschreven. Michael Gienger vertelt je de plaats in het mineralogisch systeem, de mythologie, de helende eigenschappen en de toepassing van alle edelstenen.Michael GiengerMichael Gienger legt uitgebreid de wereld van mineralen en kristallen uit en gaat dieper in op de verschillende facetten van steengeneeskunde. Dit handboek biedt daarnaast een alfabetisch overzicht van de geneeskrachtige stenen en hun heilzame werking.

Wil je het boek lezen?Handboek geneeskrachtige stenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Gienger. Lezen Handboek geneeskrachtige stenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN