De Barbaren

De Barbaren - Peter Bogucki | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij De barbaren. Op de drempel van het nieuwe jaar las ik "De barbaren" van Alessandro Baricco ... De barbaren - De Groene Amsterdammer ... . Een passend boek voor de jaarwisseling: filosofische bespiegelingen over oude en nieuwe tijden, aan de hand van geheel verschillende onderwerpen zoals wijn, voetbal, boeken, klassieke muziek en Google. De Barbaren is een branding- en communicatiebureau uit Gent. Wij staan voor creatieve concepten, oog voor detail en een sterk resultaatgerichte focus. In De barbaren behandelt Alessandro Baricco een fenomeen dat ons allen aangaat: de geleidelijke telo ... De barbaren - De Bezige Bij ... . In De barbaren behandelt Alessandro Baricco een fenomeen dat ons allen aangaat: de geleidelijke teloorgang van ons cultuurbesef. Baricco schreef hierover een serie wijd uiteenlopende en veelgelezen artikelen. Zo schakelt hij moeiteloos over van de tanende interesse voor de wijncultuur naar de vercommercialisering van de ooit heilige voetbalsport. De Indiërs noemen in de Mahabharata (12, 206) de noo...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Bogucki
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De Barbaren.pdf

OMSCHRIJVING

"De Barbaren' van historicus Peter Bogucki geeft een schitterend overzicht van de voorouders van de hedendaagse Europeanen. De oude beschavingen van Rome en Griekenland stonden niet op zichzelf. Ten noorden van deze mediterrane samenlevingen leefden ongeletterde volkeren, van de Atlantische Oceaan tot aan de Oeral. Ongeletterd betekent niet onbeschaafd. In dit pan-Europese boek vertelt Bogucki aan de hand van archeologische vondsten over de culturen en volkeren van West- en Midden-Europa – ook van Nederland en België – en geeft hij inzicht in ons Europees verleden. Met "De Barbaren' won Peter Bogucki in 2018 de prijs voor het beste populaire geschiedenisboek van de Society for American Archeology.

Wil je het boek lezen?De Barbaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Bogucki. Lezen De Barbaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN