ABC van het fruitkweken

ABC van het fruitkweken - j.-Y. Prat | Tiliboo-afrobeat.com

...C van het fruit kweken begeleidt u in eenvoudige taal en met de hulp van illustraties bij het voorbereiden van de grond, het planten, snoeien, onderhouden en oogsten ... Groot handboek Fruit kweken - mariusboeken.nl ... . Het is een onmisbare gids voor een jarenlange en succesvolle teelt van uw favoriete fruitbomen. Jean-Yves Prat is beheerder van de boomgaard in de Jardin du Luxembourg in ... Voor het schrijven van 'ABC van het fruit kweken' ging hij uit van de meest gestelde vragen van amateur-tuinders die hij op zijn cursussen ontmoette. 191 pagina's formaat: 241 x 198 x 20 mm Gewicht: 642 gram Nederlandstalig boek: ABC van het fruit kweken Winkeladviesprijs: 26,95 - Onze webwinkelprijs: 24,25 of 1 ... Boekwinkeltjes.nl - Prat, J.-Y. - ABC van het fruitkweken ... . 191 pagina's formaat: 241 x 198 x 20 mm Gewicht: 642 gram Nederlandstalig boek: ABC van het fruit kweken Winkeladviesprijs: 26,95 - Onze webwinkelprijs: 24,25 of 10% korting ABC van het fruitkweken | ISBN 9789044706178 di...

INFORMATIE

AUTEUR
j.-Y. Prat
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
ABC van het fruitkweken.pdf

OMSCHRIJVING

Alles over fruitbomen en klein fruit in de tuin.Fruitbomen en klein fruit kweken vereist enige achtergrondkennis en ervaring. Wat is de beste plaats voor een boom? Welke vorm kies ik? Snoeien, hoe gaat dat? Wanneer kan ik oogsten? Welke vari√ęteit is het meest geschikt voor mijn tuin? Het ABC van het fruit kweken begeleidt u in eenvoudige taal en met de hulp van illustraties bij het voorbereiden van de grond, het planten, snoeien, onderhouden en oogsten. Het is een onmisbare gids voor een jarenlange en succesvolle teelt van uw favoriete fruitbomen. Jean-Yves Prat is beheerder van de boomgaard in de Jardin du Luxembourg in Parijs. Vanuit die functie en zijn jarenlange ervaring geeft hij regelmatig tuincursussen voor een breed publiek. Voor het schrijven van het ABC van het fruit kweken ging hij uit van de meest gestelde vragen van amateur-tuinders die hij op zijn cursussen ontmoette.

Wil je het boek lezen?ABC van het fruitkweken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur j.-Y. Prat. Lezen ABC van het fruitkweken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN